Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
FEB 15
közzétette admin  február 15, 2015 10:16  HírekBányásztalálkozó a kézilabda NB I-ben – zárás Tatabányán

Tatabányán zárja az alapszakaszt férfi kézilabdacsapatunk. A mérkőzés esélyese a hazai gárda, ám ismerve Ratko Djurkovics mentalitását, nem feltartott kézzel utazik a SPORT36 az egykori bányászvárosba. Péter Szabó Zoltán fotóján Gafar Hadziomerovics. A bosnyák beálló góljaira nagy szükség lesz a 18 órakor kezdődő mérkőzésen.

Márpedig egy pont megszerzése több szempontból is nagy fegyvertény lenne számunkra. Először is a Gyöngyös elleni nem túl acélos játék feledtetése a lelkünknek jelenthetne gyógyírt. Másrészt– megelőzve a PLERT és a Balmazújvárost – először állhatnánk bennmaradó helyen a bajnokságban.

Érdekes találkozás lesz Vladan Matic és Ratko Djurkovics között. A Tatabánya mestere 2006-2007-ben nyert bajnokságot a Pick Szegeddel, melynek beállósa akkor Ratko Djurkovics volt.

Ennek ellenére sem valószínű, hogy félgőzzel játszik ellenfelünk, hiszen a 4. helyen álló Tatabánya győzelem esetén megelőzheti a Balatonfüredet. Igaz ez valójában nem számít sokat a Komárom megyeieknek, ugyanis a felsőház nem viszi eredményeit magával a rájátszásba. (!?)

Ősszel Komlón 22-29 arányban győzött a Tatabánya. Legutóbb 2006. december 8-án mérkőzött meg a két csapat egymással a komáromi megyeszékhelyen, akkor 14-19-es félidei vezetésünk után 32-29-re a hazaiak győztek. Nálunk a legtöbb gólt a szélső Csorba Gábor lőtte, szám szerint nyolcat. A félidei eredménnyel ma is kiegyeznénk.

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS