Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: MÁRCIUS 2014


MÁR 2  Az eddigi erőviszonyok ismeretében nem is várhattak mást a komlói kézilabda-rajongók, mint azt, hogy csapatuk győzelemmel tér haza Szentendréről...Csakhogy ez a Szentendre már nem az, mint (mondjuk) két héttel ezelőtt! Mert a közelmúltban volt NB I-es és volt válogatott játékosokat igazoltak (azt hiszem, Gúnya, Sutka, Doros, Bajúsz, Koller neve minden kézilabda-szurkoló számára ismerős lehet - bármelyiküket szívesen látnánk Komlón is). Mindezek tudatában már nyugodtan mondhatjuk, hogy a nagy csatában megszerzett két pont elismerésre méltó bravúr a Farkas-legénység részéről.
  Hazai találattal indult a mérkőzés, de öt percnyi játék után már a Komló vezetett 4-2-re. A mérkőzésnek ebben a szakaszában a vendégek akarata dominált, így a 10.percre már 3-7 volt az állás,  de a félidő derekán is hárommal vezettek Szappanosék. (7-10). Kissé "megtorpant" ekkor a Komló (20.p.: 10-11, 25.p.: 14-15), de a szünetig nem sikerült az egyenlítés a szívósan küzdő vendéglátóknak.
  Fordulás után aztán ez is összejött Bajúszéknak (35.p.: 19-19). Ez pedig még inkább tűzbe hozta a szentendrei közönséget és játékosokat, így a 40.percre már ez állt az eredményjelzőn: 22-21. De a komlói "szenvedésnek" még ez sem jelentette a végét. A ...

Teljes
[prev]  1 [2]6-6 of 6
RSS