Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőDEC 17
közzétette admin  december 17, 2014 23:45  HírekÚjabb győzelmével ellépett az utolsó helyről csapatunk

Szorgos hangyaként gyűjtögeti a pontokat kézilabdacsapatunk. A Cegléd és a Balmazújváros után a PLER is elvérzett a komlói arénában.

Nagyszerű karácsonyi ajándékkal kedveskedett Ratko Djurkovic csapata a komlói szurkolóknak. A PLER elleni siker azt jelenti, hogy hosszú, keserves időszak után elmozdultunk a sereghajtó pozíciójából.

Pedig nem úgy kezdődött a mérkőzés, ahogy reméltük. A 4. és a 16. perc között mindössze egy hetes gólt szereztünk, míg a PLER hétszer vette be kapunkat. A számunkra kedvezőtlen tendencia a 18. perctől változott meg. Minden fővárosi gólra kettővel tudtunk válaszolni, így a félidő végére beértük a vendégeket.

A szünet jót tett Szögiéknek. Ratko Djurkovic rendet tett a fejekben. Többször is kétgólos előnyre tettünk szert, de Jakub Mikita vezetésével a vendégek rendre egalizáltak. 22-22 után Szöllősi és Selymes kapus időszaka következett. Az addig mindössze 1 gólig jutott átlövőnk megtáltosodott négyszer is bevette a fővárosi kaput, míg portásunk két büntetőt is hárított (igaz a második kipattant, amiből végül gól lett – a szerk.), ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy biztosan otthon tartsuk a bajnoki pontokat.

SPORT36-Komló–PLER Budapest 29–26 (13–13)
Komló, 900 néző. V: Herczeg, Südi

KOMLÓ: Granic – Oszlár 1, SEMIKOV 9 (3), SZÖGI 3, HADZIOMEROVIC 5, SZÖLLŐSI 5, Radjenovics 2. Csere: SELYMES (kapus), Nagy Z., Péter Szabó D. 1 (1), Sebestyén, WÉBER 3, Marcsek. Edző: Ratko Djurkovics

PLER: Kránitz – Gyene 3 (1), Leimeter 3, VADKERTI G. 2, MIKITA 7, KOCSI 2, Auth 6 (1). Csere: Váczi (kapus), Kemény L. 3, Laurencz Sz. Edző: Hutvágner István

Az eredmény alakulása. 15. perc: 3–8.  20.p.: 5-10, 34. p.: 16–14. 38. p.: 17–17. 41. p.: 20–18. 43. p.: 21–21. 50. p.: 26–22

Kiállítások: 8, ill. 6 perc
Hétméteresek: 5/4, ill. 4/2

Ratko Djurkovics: – Nehéz mérkőzésre számítottunk, az első félidőben akadozva találtuk meg a saját játékunkat, de utána már jól játszottuk azt. Ezzel a győzelemmel szurkolóinknak kellemes karácsonyt szereztünk, és nem maradt más lehetőségünk, mint megszorítani a nálunk erősebb csapatokat.

 

A kiesőzóna állása:  7. Mezőkövesd 13p  8. Cegléd 8p 9. PLER  7p  10. Sport36-Komló 7p  11. Balmazújváros 5p

 

Az ifik mérkőzésén:

Kollai Tamás együttese a 6. helyen álló PLER ellen szerzett bravúros játékkal 1 pontot.

Komló Sport -PLER  32-32 (15-16)

200 néző V: Kóbor, Tasnádi

Komló: TEIMEL – PAPP 1, CZAKLER 3, PANDURICS T. 5, ZUDER 3, UJVÁRI 17, HOFFMANN 3

Csere: Szilágyi (k), Putnoki

Kollai Tamás: Fegyelmezett védekezéssel és támadójátékkal végre jól játszottunk!

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS