Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 10
közzétette admin  szeptember 10, 2014 11:31  HírekMindössze tíz percet kaptunk az EHF Kupa győztesétől

Mindössze 10 percig tudta megnehezíteni az EHF Kupa győztesének dolgát a Sport 36-Komló. A Mol-Pick Szeged 40–15-re győzte le a kék-fehéreket. 

Fotó: Péter Szabó Zoltán 

A juniorbajnokság gólkirályát, Hidasi Dániel köszöntötték a találkozó elején a komlói szakosztály részéről, majd Polics József polgármester végezte el a találkozó kezdődobását.

 

Fotó: Péter Szabó Zoltán 

Zsúfolásig megtelt lelátók előtt – a Duna TV kameráinak kereszttüzében – szegedi góllal kezdődött a találkozó, ám azt Péter Szabó Dávid hétméteresből még egalizálta. Ezt követően begyújtotta a rakétákat a nemzetközi klasszisoktól hemzsegő alföldi együttes. Zsinórban háromszor is bevették Prodanovicék Selymes kapuját. Egy Szögi Hadziomerovic kényszerítő utáni találattal ugyan még feljöttünk egy gólra, de ennél többet nem engedett Juan Carlos Pastor együttese. Nemzetközi szintű védekezésüknek nem találtuk az ellenszerét, a félidő utolsó tíz percében mindössze egyszer találtunk be Sierra kapujába.

Így 21–8-as Szeged-előnnyel mentek a szünetre a felek. Nem változott a játék képe a második 30 percre sem. Sierra helyét a szegedi kapuban Wyszomirski foglalta el. Méghozzá kiválóan. A lengyel válogatott kapus ziccereket, büntetőket fogott, amivel jelentősen hozzájárult a Szeged 25 gólos sikeréhez.

A Nagy Zolit nélkülöző Komló nem tudott felnőni a feladathoz, mind támadásban, mind védekezésben van még tennivalónk. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a végig sportszerű találkozón a hazai közönség jelesre vizsgázott, amit a szegedi játékosok tapssal respektáltak.

Javításra pénteken a Mezőkövesd otthonában lesz lehetősége Farkas Attila játékosainak.

FÉRFI KÉZILABDA NB I – 2. forduló

SPORT 36 KOMLÓ–MOL-PICK SZEGED 15–40 (8–21)
Komló, Városi Sportközpont, 800 néző. Vezette: Bán, Szloska.

KOMLÓ: Selymes – Oszlár, Péter Szabó 4/3, Szögi 5, Szöllősi 1, Marcsek, Wéber 2/2. Csere: Granic, Kiss (kapusok), Kun 1, Hadzsiomerovics 1, Rahimic, Győri, Radjenovics 1. Vezetőedző: Farkas Attila.

MOL-PICK SZEGED: Sierra – Prodanovics 5/3, Ancsin 1, Bombac 2/1, Zubai 5, Ilyés 1, Vadkerti 5. Csere: Wyszomirski (kapus), Balogh 3/1, Robledo 2, Vranjes 7, Parrondo 3, Blazevic 1, Sztojanov 3, Fekete 2. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Kiállítás: 2, ill. 8 perc. Hétméteres: 8/5, ill. 5/5.

A mérkőzés alakulása: 2.perc 1-1, 5. perc 1-4, 10. perc 4-5, 15. perc 5-9, 22. perc  7-15, 35. perc 9-23, 40.perc 12-25, 48. perc 12-32, 55. perc 14-37.

Farkas Attila: Nagyszerű közönségünket nem tudtuk messzemenően kiszolgálni, az EHF Kupa-győztes Szeged ellen. Nagy Zoltán hiánya nagyon érződött.

Carlos Pastor: Hatvan percen keresztül hatalmas iramot diktáltunk, a védekezéssel maximálisan elégedett vagyok.

A 2. forduló eredményei: Balatonboglár – Orosháza 33 – 26, Cegléd – PLER 27-24, Mezőkövesd – Csurgó 18-23, Balmazújváros – Gyöngyös 25-23

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS