Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 19
közzétette admin  szeptember 19, 2014 10:43  HírekKézilabda: nem sikerült a bravúr Mezőkövesden

Szöllősi Bence balátlövő

Két pont nélküli csapat mérkőzésén a házigazda Mezőkövesd tízgólos sikerrel javított mérlegén. Péter Szabó Zoltán fényképén Szöllősi Bence látható, aki 8 góljával messze kiemelkedett csapatunkból.

 

A házigazdák eddig elsősorban védekezésükkel hívták fel figyelmet. Skaliczki mester együttese a három lejátszott mérkőzésen – nem akármilyen ellenfelekkel szemben (Tatabánya, Csurgó, Szeged) – mindössze 75 kapott gólt kapott.
Nem lehetett tehát könnyű dolga Farkas Attila fiainak Matyóföldön, ahol nem termett babér korábban sem a kék-fehéreknek. A 2008/2009-es szezonban a maihoz közel hasonló eredménnyel, 9 gólos vereséget szenvedett csapatunk. Azon a találkozón Péter Szabó Dávid 3, Oszlár Péter 1 gólig jutott a most pályára lépők közül. A hat évvel ezelőtti találkozón Nagy Zoli 3-szor is eredményes volt, a beállós műtétje után azonban továbbra is lábadozik.

A kedvezőtlen előjelek ellenére az első játékrészben sokáig jól tartottuk magunkat, a 20 perc táján domborodott ki a hazaiak fölénye. A rutinos Mezőkövesd a második játékrészben megduplázta előnyét, s magabiztos győzelmet aratott.

Férfikézilabda NB I 4. forduló:
Mezőkövesd –Sport36 – Komló 33-23 (17-12)
Mezőkövesd, 600 néző V: Hargitai, Markó

Sport36: Selymes – Oszlár 1, Sebestyén, Hadziomerovic 2, Szögi 2, SZÖLLŐSI 8, WÉBER 4
Csere: Granic (k), Kiss B. (k), Péter Szabó D. 1, RAHIMIC 4, Marcsek, Győri 1, Radjenovic Edző: Farkas Attila

Mezőkövesd: LISZKAI – Vasic 2, DZONO 6, RADNIC 4, TRIVKOVIC 4, LÓKODI 4, Pálos 2 (1). Csere: Volarevic (kapus), Molnár F., Szepesi 2, CUZIC 5, Terenyi, Grünfelder 1, Pavlovics, Nakhayenka 2, Purghaszemi 1. Edző: Skaliczki László

Farkas Attila: A mérkőzés egyes szakaszában jól játszottunk, a védekezéssel és a kapusteljesítménnyel nem vagyok elégedett.
Skaliczki László: – A meccs elején látszott csapatomon az eredménytelenség, az első három fordulóban elszenvedett három vereség. Később fokozatosan összeállt a játékunk, és remélem, hogy nagy különbségű sikerünk lendületet ad nekünk a folytatásra.

Az eredmény alakulása. 4. perc: 2–1. 12. p.: 5–6. 22. p.: 12–9. 34. p.: 17–14. 42. p.: 22–17. 44. p.: 24–18. 58. p.: 32–23
Kiállítások: 6, ill. 10 perc Hétméteresek: 3/1, ill. 6/2

Az ifjúsági csapatok mérkőzésén:

Mezőkövesd – Sport36 – Komló 51-30 (25-16)
Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok V: Fibecz, Szammer

Komló: Teimel – Nyers, Székely 4, Hoffmann 3, Zuder 4, Újvári 6, Papp Sz. 3 Csere: Szilágyi (k), Pandurics 4, Czakler 3, Putnoki 1, Kovács 1, Perleczky 1

Kilvinger Bálint: Erősödnünk kell még ehhez a mezőnyhöz.

A Kollai Tamást helyettesítő Kilvinger Bálint a második félidőben a még általános iskolás korú játékosainknak is lehetőséget adott.

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS