Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 16
közzétette admin  szeptember 16, 2014 17:38  HírekKézilabda: értékes pontot szereztek Cegléden az ifik

Megszerezte első pontját az NB I-es bajnokságban ifjúsági csapatunk. Nagyobb figyelemmel akár kettő is lehetett volna.

Ezúttal – az előre megbeszélt forgatókönyv szerint – Kilvinger Bálint ült le az ifjúsági csapat kispadjára, mely az első játékrész végére négygólos előnyre tett szert. A második félidőben ritmust váltottak a hazaiak, amire nem tudtunk megfelelően válaszolni, így döntetlennel zárult a találkozó.

Az ifjúsági csapatok mérkőzésén:

Cegléd – Sport36-Komló 24-24 (9-13)
Cegléd Városi Sportcsarnok V: Horváth, Ubornyák

Komló: TEIMEL – Nyers, Székely, HOFFMANN 9, ZÚDER 3, ÚJVÁRI 5, Papp Sz. 3 Csere: Czakler 3/3, Pandurics T. 1 Edző: Kilvinger Bálint

A Cegléd góldobói: Imregi F. 9, Müller 5, Apró 4, Peszeki, Mészáros 2-2, Komlós, Földi

Kilvinger Bálint: Gartulálok a játékosoknak, sajnos csak 1 pont sikerült.

Jakab László (Cegléd): A gyenge és ráadásul hitehagyott első félidei játék után sikerült ritmust váltani, így a második félidő második felében nyújtott teljesítménnyel már elégedett voltam.

A tabellát a Balatonfüred vezeti 8 ponttal, a Komló Sport a 12. a ceglédi döntetlennel. Nem szerzett még pontot a bajnokságban a Balassagyarmat és a NEKA II.

www.komloiujsag.hu

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS