Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


MÁR 30  Vasárnap estére teljessé vált a 21. forduló eredménylistája - s tulajdonképpen egyetlen meglepetés sem született. Hacsak nem számít annak, hogy az utóbbi két fordulóban "megtáltosodott" SZESE II. (akik nyertek Battán, majd ikszeltek a Füred II.-vel - mindkét találkozón 27-27 gólt lőve) ezúttal csak 17 gólig jutott a nem túl "acélos" Vecsés ellen és sima vereséget szenvedett hazai pályán...
Eredmények:  Ajka - Csurgó II. 23-26 (9-13), Tata - Alba R. 30-24 (16-10), Füred II. - Várpalota 33-23 (17-13), Szentendre - Veszprém II. 30-36 (13-13), Dabas - Pécs 35-27 (18-11), SZESE II. - Vecsés 17-25 (6-12).
  Öt fordulóval a bajnokság vége előtt a Veszprém II. öt pontos előnnyel áll az élen a Komló és a Tata előtt, s héttel a Füred II. és a Dabas előtt. A második Komlónak és a harmadik Tatának egyaránt 33 pontja van, a sorrendet a gólkülönbség határozza meg: 117 a mieinké és 87 a Tatáé. Ugyancsak a gólkülönbség dönt a 31-31 pontot elért Füred II. (111) és Dabas (84) között.  Aztán az első öt után jelentős hátránnyal következik két 25 pontos gárda: a Szentendre (36 a gólkülönbségük) és a Várpalota (18). A mezőny első felét a 20 pontos Százhalombatta zárja...
 
  A junioroknál 21 forduló után négy gárda 'lépett meg" a többiektől. A tabella élén a Komló áll 37 ponttal és 226-os gólkülönbséggel. Ugyanennyi pontja van a második Vecsésnek is, de a gólkülönbségük "csak" 114. Szintén a gólkülönbség okán harmadik a Csurgó II., negyedik a Füred II. mindkét együttes 34 pontot szerzett eddig, előbbinek 155, utóbbinak 139 a gólkülönbsége. Aztán itt is jelentős a pontkülönbség az üldözők előtt, mert az ötödik Veszprém II.-nek 25, a hatodik Szentendrének 24 és a hetedik Várpalotának 22 pontja van.

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS