Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


MÁR 16
közzétette admin  március 16, 2014 18:44  Hírek  A várakozásnak megfelelően mindkét komlói gárda magabiztosan, "kiütéssel" nyerte ajkai találkozóját, s ezzel a felnőttek és a juniorok is megőrizték előkelő  (második, illetve első) helyüket a tabellán.
  Hazai góllal indult a mérkőzés, ám az Ajka ekkor vezetett utoljára...Néhány percig még tartott a hazaiak lendülete (5.perc: 2-2), de aztán egyre inkább kiütközött a két gárda közti tudáskülönbség. A 10. percben már 2-7 volt az állás, s az első játékrész közepén is néggyel (7-11), öt perccel később pedig megint öttel vezettek Szögiék (10-15). A szünet előtti tíz perc pedig valódi komlói "gólzáport" hozott, s miközben a vendégek 9, az ajkaiak csak 3 gólt értek el, így már a pihenőre eldőlt a két pont sorsa.
  A folytatásban mindössze öt perc kellett, hogy Gászék kialakítsák a tucatnyi gólos előnyt (15-27). Farkas Attila minden játékosát pályára küldte, akiket nevezett a meccsre, de ez sem okozott gondot - a különbség ugyan időnként csökkent (40.p.: 18-29, 45.p.: 20-31), de aztán megint a Komló volt eredményesebb, s az 50.percre 23-34-re, az 55.-re pedig 25-38-ra módosult az állás. A vége 14 gólos vendégsiker lett, úgy, hogy a komlóiak sokat hibáztak - főleg támadásban.
  JEGYZŐKÖNYV: Le Belier Ajka - Komlói Sport KC 27-41 (13-24) Ajka, 200 néző  Vezette: Ágnecz, Sipos   Komló: SELYMES - Oszlár 3, GÁSZ 2, SZÖGI 5, NAGY Z. 6, SZŐLLŐSI 5, Wéber 3   Csere: Fata (k), Kiss B. (k), Péter Szabó 4/4, Vajda 3, Chalupa 4, GYŐRI 5, Liptai, Szappanos Marcsek  Edző: Farkas Attila   A mester elégedetten, de kritikusan így foglalta össze a látottakat: - Selymes jó védéseiből indulva könnyen lőttük a gólokat, a sok technikai hiba ellenére is magabiztosan nyertük a találkozót.
 
  Bár 11 góllal nyertek a juniorok is, Kollai Tamás edző sem volt maradéktalanul elégedett csapata teljesítményével. A 9-15-ös félidő után 21-32-es eredményt hozó összecsapáson a Komló ebben az összeállításban kezdett: KISS B. - Hoffmann 3, Laufer 1, BŐSZ G. 5, Pandurics A. 1, HIDASI 14, Musitz 1   Csereként pályára léphetett Bősz R. (k), Zuder 1, MARCSEK 4, Gyenizse 1, Nagy G. 1, Gyenes   Kollai Tamás : - Egyetlen pozitívuma a mérkőzésnek, hogy megvan a két pont.
 
   Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS