Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
JAN 26
közzétette admin  január 26, 2014 20:08  Hírek  A komlói kézilabdacsapatok közül a serdülők kezdték elsőként az idei évet. Péter Szabó Dávid együttese, mely a 8.helyen várta a tavaszt, a közvetlen mögöttük álló Bácska SZSE gárdáját látta vendégül. A találkozó gyakorlatilag már az első játékrész végére eldőlt, a két csapat közti különbség a szünet után tovább nőtt, s végül magabiztos hazai győzelem született.
  Komló Sport KC - Bácska SZSE 36-25 (20-14) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  Komló: Szilágyi - Balog 2, Perleczky 3, NYERS 6, PAPP SZ. 18, PUTNOKI 5, Magyar 2  Csere: Wittmer (k), VANYEK (k), Tóth 1, Hock, Beck  Edző: Péter Szabó Dávid  A tréner joggal volt elégedett, s így dicsérte játékosait: - Jó kapusteljesítménnyel és gyors, okos támadójátékkal nyertünk.
 
  Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS