Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
JAN 15
közzétette admin  január 15, 2014 14:40  Hírek
 Kedves Szurkolók!

 
A december 06-i Pécs-Komló mérkőzésen eldobott petárda miatt a szakosztály ellen fegyelmi eljárás indult. A bizottság határozata szerint 100 000 Ft büntetést kell fizetnünk.
 
Kérünk minden Sportszerető Szurkolót, hogy a jövőben sportszerűen biztassa a csapatot, mert a szakosztálynak komoly anyagi terhet jelent minden büntetés!
 
Köszönjük!
 
A Vezetőség
 
 
 


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS