Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMonthly Archives: ÁPRILIS 2013


ÁPR 3 29-26-ra nyertek az FTC-PLER ellen a serdülők
 
 
  Mint ismert, a KBSK serdülő gárdája az alapszakaszban a 3. helyen végzett az Országos Serdülő Bajnokság "D" jelű csoportjában, s ezt követően a "B" csoport első négy helyezettjével kell megmérkőzniük a rájátszásban. Eddig nem sok sikerélményük volt Péter Szabó Dávid tanítványainak, hisz valamennyi meccsükön veszítettek. De - mint tudjuk - előbb-utóbb a legrosszabb sorozat is véget ér. A KBSK-nak ma délután jött el ez a pillanat, hisz nagy csatában sikerült legyőzniük az FTC-PLER együttesét. A siker értékét növeli, hogy a két csapa első (fővárosi) mérkőzésén 11 gólos hazai győzelem született.
  JEGYZŐKÖNYV: KBSK - FTC-PLER 29-26 (15-17)  Komló, 100 néző  Vezette: Rozina, Szászfai   Komló: TEIMEL - PAPP SZ., SZÉKELY 1, PANDURICS T. 7, ZUDER 6, CZAKLER 7, HOFFMANN 8  Csere: MIKLÓS, SZILÁGYI D.  Edző: Péter Szabó Dávid    A hazaiak a második félidő közepén előbb beérték ellenfelüket, majd fordítottak, s a vezetést már ki sem adták a kezükből - megszerezve ezzel rájátszásbeli első győzelmüket - a lelkes és népes szurkolósereg legnagyobb örömére. Péter Szabó Dávid csak ennyit mondott: - Megszületett...
 
  Pihenésre nincs ...

Teljes
[prev]  1 2 [3]11-11 of 11