Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: MÁRCIUS 2013


MÁR 8
közzétette admin  március 08, 2013 11:57  HírekIDŐPONTVÁLTOZÁS!

Megváltozott a soron következő két hazai bajnoki mérkőzésünk kezdési időpontja!
A csapat fontosnak tartotta a szurkolók kérését, hogy a városban egyszerre zajló sportesemények ne ütközzenek, ezért az új időpontok:

KBSK - Tom Trans - Várpalotai Bányász 2013. március 16. szombat felnőtt: 17.30, junior: 15.30

KBSK - Tom Trans - SZESE Győr 2013. március 30. szombat, felnőtt: 17.30, junior: 15.30

Köszönjük a csapatoknak, és a szövetségnek, hogy elfogadták kérésünk!

Várunk mindenkit a csarnokba!MÁR 6 Második vereség a rájátszásban:
KBSK-Ferencváros Magyar Terv 27-34  
 
 
 Nem sok babér termett eddig a felsőházi mérkőzéseken a KBSK serdülő csapata számára: Péter Szabó Dávid együttese ma hazai pályán lépett pályára és már a szünetig 5 gólos hátrányba került (11-16). A 100 néző előtt lejátszott találkozó második félideje kicsivel jobbra sikerült (ebben a 30 percben csak kettővel volt jobb a fővárosi ellenfél), de összességében megérdemelt vendég-siker született. A KBSK edzője azt mondta: - Akkor tudjuk felvenni a versenyt a felsőházban, ha a buta hibáinkat minimálisra csökkentjük.
KBSK-FTC Magyar Terv  27-34 (16-11)  Komló: TEIMEL - Papp Sz. 1, ZUDER 7, Székely 2, Szilágyi D., Czakler 3, HOFFMANN 11  Csere: Szám (k), Blumenschein, Putnoki, Pandurics T. 3, Bergmann, Horváth  Edző: Péter Szabó Dávid
 
   Tudósító: Oszvald PéterMÁR 2Vége a hazai veretlenségnek - és "ugrott" a második hely is:
KBSK- Balatonfüred II. 27-31 (15-16)   
 
   
    Mint tudjuk, a legjobb sorozat is véget ér egyszer. A KBSK-TomTrans esetében ma két sorozat is véget ért. Egyrészt elveszítette a csapat a hazai veretlenségét, másrészt a 2013-as év három mérkőzésből álló győzelmi szériája is véget ért a negyedik találkozón. Ehhez "csupán" annyi kellett, hogy Kilvinger sérülten lépjen pályára, az előző fordulóban igen gólerős komlói szélsők mindössze 1-1 gólra legyenek képesek, s elmaradjanak a már megszokott Selymas-bravúrok.No meg annyi, hogy a Füred II.-ben pályára lépjen az NB I-es játékosok közül Faluvégi, Pulay és Szöllősi. Ők hárman ugyanis 23 góllal járultak hozzá csapatuk kissé váratlan, de a látottak alapján megérdemelt sikeréhez.
   Nagy Z. révén a KBSK szerzett vezetést, s bár Pulay (aki egyébiránt tíz találatig jutott a mérkőzésen) még egyenlített, ám az 5.percben már 4-1-re vezetett a Bányász. Az öröm azonban nem tarthatott sokáig! A 8.percre 4-4.re módosult az állás, aztán még két alkalommal (5-4-nél és 6-5-nél) vezetett a Papp-legényég, melynek erejéből később már csak az egyenlítésre futotta (15.perc: 8-8, ...

Teljes
[prev]  1 [2]6-8 of 8
RSS