Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
DEC 17
közzétette admin  december 17, 2013 21:17  Hírek  Talán két kivétellel (Dabas-Szentendre 26-26 és Százhalombatta - Várpalota 28-26) az előzetes várakozások szerint alakultak az eredmények az utolsó őszi fordulóban.  A Füred II. minden gond nélkül verte a Pécset (31-22), nem nagy gólkülönbségű, de biztos győzelmet aratott Ajkán a Tata (23-28), kiütötte idegenben is a SZESE II.-t a veszprémiek második csapata (23-39), míg Vecsésen nyerni tudott az Alba (21-25), így ők ketten helyet cseréltek a tabellán.
  Ha már a tabellánál tartunk: listavezetőként várhatja a tavaszt a Veszprém II. gárdája, akik 21 pontot gyűjtöttek. Őket követi a második TomTrans Komló és a Tata, mindkét csapat 20 pontos, a sorrendet a gólkülönbség döntötte el a komlóiak javára. A negyedik Dabasnak 19, az ötödik Füred II.-nek 18, a hatodik Várpalotának 17, míg a hetedik Szentendrének 16 pontot sikerült begyűjtenie a 13 őszi találkozón. 
 Az alsóházban a Batta áll legjobban(15 ponttal),őket a Csurgó II. (11) követi, majd Pécs (7), Alba (6) Vecsés (5), Ajka (5) a sorrend és a sereghajtó a SZESE II., nekik egyetlen pontra sem futotta az erejükből ősszel.
  A góllövőlistát a felnőtteknél Péter Szabó Dávid vezeti 78 találattal, a juniorok mezőnyében Hidas Dániel 109 góllal a harmadik helyen áll, míg a serdülőknél Papp Szabolcs második 52 lőtt góllal.

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS