Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
DEC 6
közzétette admin  december 06, 2013 20:46  Hírek   Vélhetően nem mondok azzal senkinek sem újat, hogy egy Pécs-Komló, vagy Komló-Pécs mérkőzés (függetlenül attól, hogy fociról, vagy kézilabdáról van szó, meg attól is, hogy éppen melyik osztályban szerepelnek a mérkőző felek) mindig kiemelt jelentőségű a szurkolók szempontjából. Ma éppen kézilabdameccsen találkoztak a két város csapatai, melyek most azonos osztályban gyűjtik a pontokat. Ezekből a mai vendéglátó pécsieknek éppen annyi van (7), mint egy katicabogárnak, míg a Komló 16-nál tartott a péntek esti derbi előtt. A pécsiek az Alba és a SZESE II. ellen tudtak csak nyerni, míg idegenben a Szentendre, az Ajka és a Vecsés ellen döntetlent játszottak.  Ugyanakkor  figyelmeztető lehetett, hogy a jelenlegi második Dabastól mindössze egyetlen góllal (33-34) kaptak ki otthon. Ezzel együtt is a TomTrans-nak volt nagyobb esélye a sikerre. A "régi szép idők" hangulatát idéző, idei nézőcsúcsot hozó mérkőzésen ugyan nem esett sok gól , de a Komló így is tízzel nyert.  
   A jó hangulatot megalapozta a két szurkolótábor hangpárbaja, valamint az, hogy a komlói játékosok a Mikulás-nap alkalmából szaloncukrot szórtak a vendég-drukkerek közé, a lelátóról aztán pénztárgép-szalagok formájában érkezett a "válasz". A takarítás után elkezdődött a mérkőzés is. A pécsi Vojinovics kezdte a gólgyártást, de a hazaiak ezt követően sokáig nem tudták bevenni Selymes kapuját. A komlóiak viszont sorra értékesítették helyzeteiket, így a 10.percben már 1-5, a félidő közepén pedig 1-8 volt az állás. Aztán a hazaiak is lőttek néhány gólt - de ekkor is tovább nőtt a különbség a felek közt (20.perc: 3-13), s a "tíz közte" megmaradt egészen a szünetig.
  A második félidő sem hozott semmiféle változást. A TomTrans mestere mindenkit pályára küldött, akit lehetett, de a csereembereknek sem okozott gondot az előny megtartása. A 40.percben 11-21-et mutatott az eredményjelző, míg a félidő derekán 13-23 volt az állás. A következő tíz percben a vendéglátók két, a komlóiak négy gólt szereztek, így öt perccel a lefújás előtt tucatnyi volt a különbség (15-27). A végjátékban kicsit kiengedtek a vendégek, így a Pécs faragni tudott a tetemes hátrányból, de tíz alá nem tudták csökkenteni a különbséget.
 JEGYZŐKÖNYV: Pécs VSE - TomTrans Komló 19-29 (6-16)   Pécs , 1200 néző  Vezette: Bócz, Wiedemann  Komló: SELYMES - OSZLÁR 6, PÉTER SZABÓ 5/1, SZÖGI 2, NAGY Z., SZÖLLŐSI 4, WÉBER 4  Csere: Fata (k), Gász, Győri, Vajda 2, SZAPPANOS 5/2, Marcsek 1, Dénes, Chalupa  Edző: Farkas Attila   - Nagy fordulatszámon pörögtünk. Jó védekezéssel, Selymes jó védéseivel megháláltuk lelkes szurkolóink biztatását - mondta elégedetten a mester a látottak összegzéseként.
 
  A juniorok esetében is erősen a Komló felé billent a mérleg nyelve. A pécsiek ebben a korosztályban is hét pontot gyűjtöttek a 11 játéknap alatt, míg Kollai Tamás együttese már 20-nál tartott a megyei rangadó előtt. A komlóiak magabiztos, 14 gólos győzelmet arattak és ezzel (ha csak ideiglenesen is, de) a tabella élére ugrottak.
   JEGYZŐKÖNYV: Pécs VSE - TomTrans Komló  21-35  (9-15)  Komló: KISS B. - Gyenizse,1, Székely, LAUFER 10, MARCSEK 7, HIDASI 8, MUSITZ 5   Csere: BŐSZ R. (k), ZUDER, Bősz G., CZAKLER 2, Nagy G. 1, Pandurics T. 1   Edző: Kollai Tamás  Ezúttal is nagyon rövidre sikerült a mester-mérleg, mely így hangzott: - Összeállt a védekezésünk...
 
  Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS