Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
DEC 8
közzétette admin  december 08, 2013 19:28  Hírek  A Pécs elleni tíz gólos idegenbeli sikerrel pénteken a második helyre tornázta fel magát a TomTrans a tabellán. Csak hogy ez az állapot csalóka volt...A riválisok ugyanis szombaton, illetve vasárnap léptek pályára.
  A szombati összecsapások eredménye kedvezően alakult komló szemszögből... A Várpalota ugyanis magabiztos, hét gólos győzelmet aratott a Dabas felett (29-22), míg a másik találkozón az Alba 28-18-ra verte a SZESE II.-t. (ez utóbbi eredmény természetesen nem befolyásolhatta a komlóiak helyezését, hisz mindkét alakulat a mezőny hátsó traktusában található)
  Vasárnap újabb négy meccset játszottak és ezen a napon is akadtak olyan párosítások, melyek érdektelenek voltak a TomTrans szempontjából. ( Csurgó II. - Vecsés 22-24, Szentendre - Ajka 39-25). A Veszprém II. - Százhalombatta találkozó toronymagas esélyese a házigazda volt, ehhez képest mindössze négy góllal nyertek (29-25). Győzelmükkel a veszprémiek maradtak az élen, viszont a Komló is megőrizte második helyét! A mai negyedik meccsen ugyanis a Tata hazai pályán kapott ki a Füred II.-től (22-27, a félidőben 14-14 volt az állás). Ez azt jelenti, hogy 12 forduló után így fest a táblázat első fele: 1. Veszprém II. 21 pont  2. Komló  18 pont (+74 gólkülönbség)  3. Dabas 18 p (+ 49 gk)  4. Tata 18 p. (+42 gk)  5. Várpalota 17 p.  6. Füred II. 16 p.  7. Szentendre 15 p.
  Amennyiben a 13.fordulóban a TomTrans hazai pályán legyőzi a Csurgó II.-t (amihez aligha férhet kétség), akkor a riválisok sikere ellenére továbbra is marad az ezüstérmes pozícióban, hisz a gólkülönbsége magasan a Komlónak a legjobb, s ez pénteken várhatóan tovább javul majd.
 
   A juniorok még ezt a kiváló eredményt is felülmúlták, hisz 12 forduló után a TomTrans áll a tabella élén. Ehhez Kollai Tamás együttesének is szüksége volt egy kis külső segítségre. Az történt ugyanis, hogy a soros forduló rangadóján a Csurgó II. hazai pályán kikapott a Vecséstől, így azonos a pontszámuk a Komlóéval. De míg a mieink gólkülönbsége +130, míg a Csurgóé + 111. A dobogó legalsó fokán a nekünk most "besegítő" Vecsés áll, 21 ponttal, őket a 16 pontos Füred II. követi. Ebben a korosztályban már nem "fx 1-es" a hét végén sorra kerülő Komló-Csurgó összecsapás - de azért hazai pályán,főleg az első hely megtartása érdekében - bizonyára minden erejét latba veti a két pont megszerzéséért a Kollai -csapat.
 
   Azért, hogy a TomTrans szurkolóinak öröme teljes legyen, vessünk egy pillantást a góllövőlistákra is. A felnőtteknél Schneider (Alba R.) 11 forduló során 74-szer volt eredményes, tehát egyetlen góllal előzte meg Péter Szabó Dávidot, aki a Pécs ellen ötöt lőtt (hogy Schneider hány gólt szerzett a SZESE II. ellen, azt sajnos nem tudjuk). A juniorok mezőnyében a Százhalombatta játékosa, Koncsár áll az élen 104 góllal, a komlói Hidasi 101-szer volt eredményes, de pénteken Pécsett ezt nyolccal megtoldotta. Hogy Koncsár mennyit "termelt" Veszprémben, az szintén nem ismert ma még...
  A serdülő csapatunkról ugyan eddig nem  sokszor tudtunk jó hírrel szolgálni, viszont örömteli, hogy ebben a korosztályban is ott van a legjobbak közt egy komlói játékos: Papp Szabolcs a második a góllövőlistán.
 
  Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS