Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőDEC 13   A kedvezőtlen előjelek (Nagy Z. kézsérülése és Péter Szabó lázas betegsége miatt nem állhatott Farkas Attila rendelkezésére), ellenére a TomTrans volt az idei utolsó mérkőzés esélyese. Szögiék ennek megfelelően már a szünetig "lerendezték" a két pont sorsát, onnan kezdve csupán a gólkülönbség volt kérdéses. Végül azzal sem volt gond: a szezon  második legnagyobb különbségű győzelmét aratta a csapat (október 5.-én a Szentendre ellen 35-20 volt az eredmény).         
   Szinte "gólzáporral" indult a mérkőzés, hisz az 5.perc elején már 7 gólnál jártak a csapatok (4-3), újabb öt perc elteltével pedig már 16 gól esett (9-7). Ezekből a számokból arra következtethetnek azok, akik nem látták a mérkőzést, hogy szoros volt a találkozó - pedig nem. A "sovány" előny oka inkább az volt, hogy a komlóiak ziccerek sokaságát hagyták ki ebben az időszakban. A következő 10 perc már jobban sikerült a TomTrans-nak, hisz ez az etep 5 hazai és egy vendég-gólt hozott, így már jelentős volt a különbség (14-8). Aztán két csurgói találatra válaszul öt komlói gól született zsinórban (26.perc: 19-10) De ekkor még nem sikerült tízre hízlalni a hazai előnyt, sőt a szünetig öt vendég-  és mindössze egy hazai találat született, így öt gólos Komló-vezetéssel mehettek pihenni a csapatok.
  A szünet után hat percig felváltva estek a gólok, így jelentős változás nem történt (36.p.: 23-18), s ez volt a "menetrend" még további négy percen át (40p.: 26-21) Ekkor kissé meglódult a hazai gárda: zsinórban négy komlói gól született, s ismét közel voltunk a "kiütéshez".( 44.p.: 30-21). A csurgóiak megint "összekapták magukat" és minden komlói találatra góllal válaszoltak (53.p.: 33-25). Az utolsó percek óriási rohanást hoztak, s ebből a TomTrans jött ki sokkal jobban. Mert míg a Csurgó próbálkozásai rendre célt tévesztettek, vagy Fata állta útját a lövéseknek, hazai részről szinte mindenki betalált, aki kapura lőtt. Hét komlói gól ellenében csak egyet szereztek a vendégek, így az 55.perc meghozta a "kiütést" (36-26), s teljesült a hazai publikum vágya, hogy akkor már menjünk el negyvenig! Sőt, még ezt is megtoldották Szappanosék, s bár az utolsó találatot a Csurgó érte el, így is 14 gólos hazai siker született - tegyük hozzá, teljesen megérdemelten.
  JEGYZŐKÖNYV: TomTrans Komló - CSURGÓI KK II. 41-27 (15-10) Komló, 450 néző  Vezette: Andorka, Hucker  Kiállítások: 4 ill. 0 perc  7 méteresek: 1/1 ill 2/2   Komló: Selymes - OSZLÁR 9, VAJDA 8, SZÖGI 8, Liptai 2, Szöllősi 1, Wéber 2  Csere:  Fata (k), GÁSZ 1, SZAPPANOS 5/1, Chalupa, Musitz, Dénes 1, MARCSEK 4  Edző: Farkas Attila   A mester a szokottnál tömörebben fogalmazva mindössze ennyit mondott: - Gratulálok a csapatomnak.
  Győzelmével bebiztosította második helyét a szezon végére a TomTrans. Az összes többi mérkőzést szombaton és vasárnap játsszák, de bármilyen eredmények születnek, a Komló ezüstérmes helyezése nem forog veszélyben. A közvetlen üldözők (Dabas és Tata) gólkülönbsége ugyanis 49 illetve 42, míg a Komlóé 88! 
 
    Nem sikerült megtartani első helyét a Kollai Tamás vezette junior együttesnek. A komlói fiatalok a szünetben még döntetlenre álltak a második helyezett Csurgó ellen, ám a végére a vendégek örülhettek, mert három gólos különbséggel ők nyertek. 
JEGYZŐKÖNYV: TomTrans Komló - CSURGÓI KK II. 35-38 (20-20)  Komló: KISS B. - GYENIZSE 5, Székely, Pandurics A. 5, HIDASI 9, LAUFER 4, MUSITZ 7  Csere: ZUDER, MARCSEK 1, BŐSZ G. 4, Nagy G.   Edző: Kollai Tamás  - Heti 1-2 edzés nem versenyezhet a napi 2-vel! Elégedett vagyok az őszi teljesítménnyel, mindenkinek békés ünnepeket kívánok. - mondta a mérkőzést követően Kollai Tamás
    Sajnos, hazai vereségével elveszítette a listavezető pozícióját a Kollai-csapat, sőt, amennyiben a Vecsés legyőzi az Alba Regiát, akkor a TomTrans visszacsúszik a harmadik helyre - ami azért így is elismerésre méltó teljesítmény.
   
  Tudósító: Oszvald Péter

HOZZÁSZÓLÁS


[ Közzétette vbskfan, december 14, 2013 14:01 ]

Vannak olyan csipogások, hogy :"a mi bányászunk" még megpróbálkozik visszaszerezni a zöld asztalnál elveszített szentendrei két pontunkat, az még boríthat a táblázaton. Mondjuk a Komlótól nem sajnáljuk a második helyet!:) hajrá bányászok!


[ Közzétette admin, december 14, 2013 16:47 ]

Mi - természetesen - nektek szurkolunk ebben a "csatában". Bár széllel szemben elég macerás p...ni!


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS