Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
OKT 16
közzétette admin  október 16, 2013 19:38  Hírek   A mai ellenfél tavaly az egyik meglepetéscsapat volt a Magyar Kupa küzdelmeiben, s jelenleg úgy áll az NB II. Dél-Nyugati csoportjának 4. helyén, hogy csupán  a listavezető Rinyamenti KC tudta legyőzni őket, a többi találkozójukat megnyerték. A szerdai találkozón azonban nem jelentettek igazán nagy veszélyt a komlói továbbjutásra, az eredmény akkor vált szorossá, amikor a TomTrans kapust cserélt.
   Nem kellett sokáig várni, hogy Szőllősiék tudatosítsák vendéglátóikkal: a Komló győzni érkezett Bács-Kiskun megyébe. Az 5.percben már 2-4 volt az állás, ez újabb öt percnyi játék után 4-7-re módosult. A félidő derekán még mindig 3 gólos volt a vendég-előny (7-10), de aztán egy fergeteges öt perc következett (20.p.: 8-15), s a szünetre is megnyugtató előnnyel vonulhatott a Farkas-csapat.  Alaposan "felszívta magát" a Kalocsa a szünetben, így a 35.percre10-16-ra, a 40 percre pedig már 18-20-ra sikerült felzárkózniuk. Újra beleerősített azonban a TomTrans, így öt perccel később már ismét négy volt a komlói előny (21-25). A hazaiak még mindig nem adták fel, lassan, de biztosan araszoltak egyre közelebb (50.p.: 28-31, 55.p.: 31-32). Szerencsére az egyenlítéshez kevés volt az erejük, így a TomTrans, ha csak egyetlen góllal is, de nyert - és ezzel továbbjutott a Magyar Kupa harmadik fordulójába.
    JEGYZŐKÖNYV:   Kalocsa KC - TomTrans Komló 34-35 (14-20)  Kiskőrös, 150 néző  Vezette: Nagy, Túróczi  Kiállítások: 8  ill. 4 perc  7 méteresek: 4/4  ill. 2/2  Komló: Selymes - Oszlár 5, Szögi 2, Nagy Z. 2, Gász 1, SZŐLLŐSI 8, Chalupa 1  Csere: Fata (k), PÉTER SZABÓ 11/2, MUSITZ 3, Liptai, Wéber 1  Edző: Farkas Attila   - Kissé dekoncentrált játékkal, a második félidőben szoros végjátékban nyertünk - értékelte a találkozót a mester.
  
    Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS