Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
OKT 27
közzétette admin  október 27, 2013 20:11  Hírek  Érdekesen alakult a helyzet a hétvégi fordulóban. Mivel a Komló vasárnap este 6-kor játszott, a Tata és a Füred II. is a TomTrans elé "furakodott". Ahhoz, hogy Farkas Attila csapata estére ismét dobogós legyen, minimum egy pontot kellett volna szerezni Dabason. Csakhogy a házigazda együttes eddig minden hazai meccsét megnyerte és mindössze egyszer kapott ki, még a szezonnyitón, Tatán. Nem ígérkezett hát könnyűnek ez a találkozó - és nem is lett az! A vendéglátók "rajt-cél" győzelmet arattak - bár voltak időszakok, amikor felcsillant a remény...
  Gyorsan kiderült, a Dabas nem véletlenül érte el eddigi eredményeit. Már a 3.percben 3-1 volt az állás, s az előny a 10.percben már 3 gólos volt(6-3), a félidő derekára pedig tovább nőtt (15.p.: 8-4). Újabb öt perc elteltével még mindig néggyel vezettek a hazaiak, aztán a 25.percre még távolabb kerültek(14-9). A szünet előtti öt percben már csak 1-1 gól esett, ez pedig azt jelentette, hogy jelentős erőfeszítéseket kellett volna tenniük Szögiéknek a második harminc percben a fordítás érdekében. 
   Ám a percek múlásával egyre világosabb lett, hogy ezen az estén aligha születik vendégsiker a dabasi csarnokban. A 35.percben 17-12-t, a 40.-ben 18-14-et mutatott az eredményjelző, s a félidő közepére ismét öt volt a különbség (21-16). Kisebb csoda történt ekkor, hisz öt perc alatt mindössze egy dabasi gól esett, miközben PÉter Szabóék négyszer voltak eredményesek. Ezzel sikerült 22-20-ra felzárkózni - de a csoda elmaradt! Öt perccel a lefújás előtt még mindig kettő volt a hazai fór (23-21), s bár gólzáporos hajrá következett, a nagy adok-kapok során mindkét csapat 4-4 találatot jegyezhetett, ez pedig azt eredményezte, hogy a Dabas otthon tudta tartani a két pontot. Ezzel a vereséggel a 10 pontos TomTrans az ötödik helyre csúszott vissza a tabellán, s a következő fordulóban a 9 pontos Százhalombattát mindenképpen le kell győzni Komlón, különben komoly hátrányba kerülhetünk a riválisokkal szemben. (A Dabas Pécsett, a Tata Fehérváron, az Alba ellen játszik a november 8-9-i fordulóban, s vélhetően egyiküknek sem okoz gondot a soros ellenfél legyőzése.)
  Hét forduló után igen szoros a mezőny első fele, hisz a listavezető Veszprém II. és a 8. Szentendre közt mindössze négy pont a különbség!
  JEGYZŐKÖNYV: Dabas VSE KC - TomTrans Komló  27-25 (15-10)  Dabas , 500 néző  Vezette: Száva, Szegedi  Kiállítások: 12 ill. 2 perc  7 méteresek: 3/3 ill. 6/6  Komló: Selymes - Oszlár 1, SZÖGI 5, Nagy Z. 1, Gász, Szőllősi 7, Wéber 4  Csere: Fata (k), Péter Szabó 4/4, Győri 1, Szappanos 2/2  Edző: Farkas Attila   A mester a szokottnál bővebben kommentálta a látottakat: - Egy félidőt "adtunk" az ellenfélnek, akkor - a szó szoros értelmében is - vertek minket. A szünet után többször is volt esélyünk az egyenlítésre, de a szerencse is elpártolt tőlünk.
  
  Nem kísérte szerencse az eddig 100 %-os teljesítményt nyújtó juniorok dabasi vendégjátékát sem. Kollai Tamás együttese - akárcsak a felnőttek - jelentős hátrányba került a szünetig (14-9-re vezettek a hazaiak ekkor), s bár a második játékrész Lauferéknek sikerült jobban, a fordítás nem jött össze... Jegyzőkönyv: Dabas - Komló 27-26 (14-9)  Komló: KISS B. - Hoffmann 3, LAUFER 7, BŐSZ G.5, Pandurics A., HIDASI 8, Musitz 2  Csere: Marcsek 1, Nagy G., Székely  - Számos oka volt a vereségünknek - többek közt a játékvezetés - mondta a lefújást követően Kollai Tamás edző.
   A juniorok vereségükkel búcsút intettek az eddigi első helynek, mert az idegenben nyerni tudó Vecsés és Csurgó II. egyaránt megelőzte őket. Ez a két gárda a 8. fordulóban "gyengécske " ellenféllel játszik, így győzelmük aligha kétséges. A komlóiak csak akkor tarthatják meg dobogós helyüket, ha legyőzik a százhalombattaiakat, akik eddig 8 pontot gyújtöttek.

    Tudósító: Oszvald Péter


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS