Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
OKT 12
közzétette admin  október 12, 2013 21:34  Hírek  Az előző bajnokságban ugyan mindkét találkozóját megnyerte a Tata ellen a TomTrans, de a vizek városának csapata igencsak megerősödött a nyáron, s eddigi négy meccséből háromszor nyert egyszer pedig ikszelt. Nem ígérkezett hát könnyűnek a mai mérkőzés, de a vége kiütéses komlói siker lett, s ha ehhez még hozzá vesszük a juniorok 19 gólos győzelmét, igencsak kellemesnek mondhatjuk a Komárom megyébe tett szombati látogatást.
  Oszlár szerzett vezetést a Komlónak, majd 0-2 után "felébredtek" a hazaiak is és 5 percnyi játék után ki is egyenlítettek (3-3). A következő öt perc a vendéglátóknak sikerült jobban (10.p.: 6-5), akik a flidő derekára már három gólosra növelték előnyüket (10-7). A játékrész második felében aztán feljavult a TomTrans védekezése, így a 20.percre 11-10-re, majd a 25.percig 14-14-re módosult ez eredmény, a szünetre pedig már Szögiék vonulhattak két gólos előnnyel.
  A folytatás első tíz percében 2-3 gól volt a két csapat közti különbség (35.p.: 19-22, 40.p.: 20-23), majd ez is tovább hízott ( 45.p.: 20-25). Az utolsó negyedóra már nem tartogatott izgalmat komlói szempontból, hacsak azt nem, hogy vajon a végére meglesz-e a "tíz közte". Meglett! Az 50.percben 21-29, az 55.-ben 22-30 volt az állás, aztán a mohácsi kézilabdás lányok lelkes buzdítását hallva jól hajrázó Győriék végül összehozták a "kiütést". Bár a különbség bizonyára sokak számára kissé meglepő, a találkozó összképe alapján nem túlzás azt állítani, hogy a TomTrans ennyivel jobb volt ellenfelénél.
JEGYZŐKÖNYV: Tatai AC - TomTrans Komló 24-34 (16-18)  Tata, 400 néző: Vezette: Felhő, Öcsi   Kiállítások: 4  ill. 8 perc   7 méteresek: 2/1  ill. 4/3  Komló: SELYMES - Oszlár 3, SZÖGI 6, NAGY Z. 2, GÁSZ, SZŐLLŐSI 7, Chalupa  Csere: PÉTER SZABÓ 7/2, WÉBER 5, GYŐRI 3, Szappanos 1/1  Edző: Farkas Attila  A szokásosnál hosszabb edzői értékelés ezúttal így hangzott: - Az első félidő közepétől egyre jobban összeállt a védekezésünk. Nagyszerű kapusteljesítménnyel, rutinos támadójátékkal, a második félidőben időnként csúszva-mászva a végén simán nyrtük a mérkőzést.
  A csoport további mai eredményei: Füred II. - Sz.batta 33-26 (15-9), Ajka - Vecsés 26-25 (16-12), Várpalota - Csurgó II. 31-30 (11-15) Két mérkőzést (Veszprém II. - Alba R., illetve Szentendre - Pécs) vasárnap játszanak, így a pillanatnyi állás a tabella első felében: 1. Komló  2. Dabas  3. Füred II. 4. Várpalota  (mindegyik csapat nyolc pontos, köztük a gólkülönbség dönt). Hét pontja van a Veszprém II.-nek, így ha megverik az Albát (ez aligha kétséges), ők ugranak az élre.A másik találkozó eredménye azért érdekes, mert a Szentendre győzelme esetén két helyet léphet előre (7.lehet), amennyiben viszont a Pécs nyer négy gólnál többel, úgy ők lehetnek a kilencedikek (most a 11.helyen állnak) megelőzve az Ajkát és a holnapi ellenfelüket is.
  Vélhetően marad a góllövőlista élén Péter Szabó Dávid, hisz ma is 7 gól szerzett, s a várpalotai Puticsnak legalább 12 gólt kellett (volna) szereznie, hogy megelőzze Dávidot.
 
   A felnőttekénél is nagyobb arányban nyert Tatán a Kollai Tamás vezette junior gárda. Hidasiék már a szünetig "lerendezték" a két pont sorsát, s a kissé "lazább" második félidő ellenére is majdnem 20 gólos sikerrel térhettek haza a vizek városából. Tatai AC - TomTrans Komló  22-41 (6-23)  Komló: KISS B. - HOFFMANN 8, LAUFER 5, Bősz G., PANDURICS A. 2, HIDASI 11, MUSITZ 4  Csere: Bősz R. (k), Horváth O. (k), NAGY G. 3, Zuder 1, Pandurics T. 1, MARCSEK 2, SZÉKELY 3, GYENIZSE 1   Edző: Kollai Tamás  - Határozott védekezésből sokat indultunk - foglalta össze a siker "titkát" az edző.  A Kollai-csapat eddig száz százalékos (5 meccsből öt győzelem), így ők állnak a tabella élén.
  Jól áll a góllövőlistán két komlói játékos is: az eddigi 4. Hoffmann 34 gólja mellé nyolcat szerzett, de Hidasi, aki 11-szer volt eredményes, megelőzte csapattársát, mert Ő most 44 találatnál tart.
 
   Tudósító: Oszvald Péter


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS