Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
OKT 19  Ha volt is olyan valaha, hogy a komlói kézilabdacsapatok a felnőttek és az utánpótlás első vonalát jelentő ifi (junior) kategóriában is a tabella első-második helyén álltak a szezon közepén, ráadásul a góllövőlistát is komlói játékos vezette, vagy több, Komlón játszó fiatal szerepelt az elsők között, az bizonyára nagyon régen lehetett! Ma - 2013.október 19.-én - viszont ez a helyzet. A TomTrans ugyanis junior és felnőtt kategóriában is jelentős különbséggel verte soros ellenfelét, az Ajka együttesét.
  Némi riadalmat okozott a lelátón, hogy 1 perc 17 másodperc után ez állt a KBSK-csarnok eredményjelzőjén: 0-2! A harmadik percben már 2-2 volt az állás, de akik azt gondolták, most már "helyre áll a rend" - tévedtek. Mert a TomTrans csak a 9.percben vezetett először (5-4), de a vendégek ezután sem adták fel. Olyannyira nem, hogy 9-6 után megint egyenlíteni tudtak (18.p.: 9-9) és a lelátón hiába várta mindenki, hogy a vendégek előbb-utóbb elfáradnak, s akkor Péter Szabóék tetszés szerint lőhetik góljaikat, a parketten másképpen alakultak a dolgok. A félidő második részében 11-9-ről, majd 13-10-ről is sikerült egy gólnyira felzárkózniuk Paár Olivéréknek (23.p.: 13-12, 25.p.: 15-14), s ez maradt a különbség a szünetig.
  "Villámrajtot" vett a Farkas-csapat a folytatásban, hisz öt perc alatt zsinórban négy hazai gól esett (19-14), s ezzel jelezték Szappanosék, hogy azért meglepetésre senki se számítson! Egy ideig megint felváltva estek a gólok (40.p.: 22-16, 46.p.: 24-18), de az igazság egyre inkább bebizonyosodott. Azaz, eredményességben is megmutatkozott a vendéglátók nagyobb tudása, így az 50.percre megvolt a '"tíz közte" (30-20), s ez ugyan néha hol nőtt, hol kevesebbre csökkent, a végére megvolt a tíz gólos siker.
  A vérmesebb szurkolók előzetesen nagyobb arányú győzelemben reménykedtek, de akik látták a találkozót, s akik ismerik az Ajkát, azok azért tudják, hogy ez a siker egyáltalán nem lebecsülendő.
 JEGYZŐKÖNYV: TomTrans Komló - Le Belier KK Ajka 36-26 (15-14) Komló, 300 néző  Vezette: Bócz, Wiedemann  Kiállítások: 4 ill. 6 perc  7 méteresek: 1/1 ill. 2/0   Komló: Selymes - Oszlár 3, Szappanos 3, Nagy Z. 4, GÁSZ 3, Szögi 4, Chalupa  Csere: Fata (k), PÉTER SZABÓ 9/1, Musitz, GYŐRI 4, WÉBER 4, Laufer 1, Liptai 1, Marcsek  Edző: Farkas Attila   A mester ezúttal sem volt maradéktalanul elégedett csapata teljesítményével, amit nyilatkozata is tükröz: - Tizenkét percnyi koncentráció és megfelelő motíváltsági szint, nem biztos, hogy mindig elég lesz! 
 
  Nem okozott gondot a soros ellenfél legyőzése a tabella élén álló  - Kollai Tamás vezette - junior gárdának. Hidasiék már a szünetig tíz gólos vezetést szereztek, s ezt a második játékrész során a duplájánál is többre növelték. A KISS B. - Hoffmann 5, LAUFER 5, BŐSZ G. 4, PANDURICS A. 4, HIDASI 8, MUSITZ 1 összeállításban kezdő komlói fiatalok 16-6-ra vezettek a félidőben, s a végére kialakult 35-13-as sikerhez hozzájárultak a csereként pályára lépő játékosok is ( Horváth O. (k), MARCSEK 5, Pandurics T., Gyenizse 1, Nagy G., Székely 1, Zuder 1, Gyenes). Edző: Kollai Tamás   - Jó lenne, ha a soron következő, Dabas elleni mérkőzés után is ilyen vidám lehetne a hangulatunk - mondta a lefújást követően a fiatalok mestere.
 
   Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS