Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
OKT 16  Eddigi négy mérkőzése közül hármat megnyert a pécsi serdülő-gárda, mely csak a listavezető Csurgótól kapott ki, s a tabella második helyén áll. Ennek tudatában nem lehettek vérmes reményei a 2 pontjukkal a 8.helyen álló komlói fiataloknak, akik a szünetig öt gólos hátrányba kerültek, de a második játékrészben már csak 11-et tudtak lőni, miközben a házigazdák ismét 18-szor voltak eredményesek - így nagyarányú pécsi győzelemmel ért véget a mérkőzés.
 
  JEGYZŐKÖNYV: Pécsi VSE - Komlói Sport KC  36-24 (18-13) 
 
  Tudósító: Oszvald Péter


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS