Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: OKTÓBER 2013


OKT 12
közzétette admin  október 12, 2013 21:34  Hírek  Az előző bajnokságban ugyan mindkét találkozóját megnyerte a Tata ellen a TomTrans, de a vizek városának csapata igencsak megerősödött a nyáron, s eddigi négy meccséből háromszor nyert egyszer pedig ikszelt. Nem ígérkezett hát könnyűnek a mai mérkőzés, de a vége kiütéses komlói siker lett, s ha ehhez még hozzá vesszük a juniorok 19 gólos győzelmét, igencsak kellemesnek mondhatjuk a Komárom megyébe tett szombati látogatást.
  Oszlár szerzett vezetést a Komlónak, majd 0-2 után "felébredtek" a hazaiak is és 5 percnyi játék után ki is egyenlítettek (3-3). A következő öt perc a vendéglátóknak sikerült jobban (10.p.: 6-5), akik a flidő derekára már három gólosra növelték előnyüket (10-7). A játékrész második felében aztán feljavult a TomTrans védekezése, így a 20.percre 11-10-re, majd a 25.percig 14-14-re módosult ez eredmény, a szünetre pedig már Szögiék vonulhattak két gólos előnnyel.
  A folytatás első tíz percében 2-3 gól volt a két csapat közti különbség (35.p.: 19-22, 40.p.: 20-23), majd ez is tovább hízott ( 45.p.: 20-25). Az utolsó negyedóra már nem tartogatott izgalmat komlói szempontból, hacsak azt nem, hogy vajon a végére meglesz-e a "tíz közte". ...

TeljesOKT 9   Nem akármilyen dologgal hívta fel magára a figyelmet a Komló Sport KC serdülő együttese. Azt senki sem gondolta, hogy Péter Szabó Dávid együttese akár csak komoly erőbedobásra késztetheti a Magyar Nemzeti Kézilabda Akadémia fiataljait, de azért arra sem számíthattunk, hogy a komlóiak mindössze hat gólt lőnek majd a találkozón. Ráadásul ezt is úgy, hogy miközben a szünetig ötször voltak eredményesek, a második játékrészben már csak egyszer tudtak betalálni ellenfelük kapujába...
   Komló Sport KC - MNKA  6-45 (5-23) Komló: Szilágyi - Rumli, Balog, Papp SZ. 5, Putnoki 1, Bergmann, Nyers  Csere: Wittmer (k), Magyar, Hock, Perleczky, Ivicz, Kovács  Edző: Péter Szabó Dávid  (A fiatalok mestere négy forduló után az NB I/B góllövőlistájának élén áll - négy góllal megelőzve a várpalotai Putics Bencét és hattal az ajkai Paár Olivért.)
  A komlóiak legközelebb egy hét múlva, Pécsett játszanak, ahol megint nem sok jóra számíthatnak, hisz a megyeszékhely gárdája eddigi mindhárom találkozóját megnyerte.
 
    Tudósító: Oszvald Péter
OKT 6
közzétette admin  október 06, 2013 20:11  Hírek    Lejátszották a negyedik forduló vasárnapra maradt mérkőzéseit a csapatok. A Pécs otthon kapott ki 26-23-ra a Várpalotától, 29-29-re végződött a Csurgó és a Veszprém második csapatainak összecsapása, míg a Dabas (némi meglepetésre) idegenben verte 29-27-re a Százhalombattát. A két eddig 0 pontos együttes, a SZESE II. és az Ajka mérkőzéséről (micsoda "meglepetés" ez is) este fél kilenckor még nincs sehol semmi hír.
 Az élcsoport állása négy forduló után: 1. Tata 7 pont  2. MKB Veszprém II. 7 pont  3. Komló 6 pont (+ 24 gólkülönbség)  4. B.füred II. 6 p. (+ 18)  5. Várpalota 6 p. (+17)  6. Dabas 6 p. (+ 15)
OKT 5
közzétette admin  október 05, 2013 19:39  Hírek   Azonos pontszámmal állt a tabellán a mai találkozó előtt a két csapat (jobb gólkülönbsége okán a Szentendre volt előrébb),  s mivel a vendégek a nyáron több "nagy nevet" igazoltak, nem ígérkeztek könnyű ellenfélnek. Elég volt azonban egy félidő, hogy kiderüljön: a két csapat nincs egy súlycsoportban. Ha bokszmeccs lett volna, már a 33.percben vége szakad a küzdelemnek, hisz eddigre megvolt a K.O., azaz, a "tíz közte", s a folytatásban még az a különbség is tovább nőtt.
   Ezúttal Szögi kezdte a gólgyártást, majd - még ugyancsak az első percben - Chalupa is "beköszönt", de ekkor még kevesen gondolták, hogy ez a két pont ilyen simán lesz a TomTrans-é. A vendégek 2-1-re, 3-2-re, majd 4-3-ra is felzárkóztak, ám ezt követően folyamatosan nőtt a két csapat közti különbség. A 8.percben 6-4-et, a 16.-ban 10-6-ot mutatott az eredményjelző. Ekkor egy büntetőből betalált a Szentendre, viszont a következő tíz percben hat hazai gól következett - melyekre nem volt válasz...(26.perc: 16-7). Szünet előtt még egyszer betaláltak a vendégek, de ekkor már senki sem aggódott a lelátón a két pont sorsa maitt.
  A pihenő után ismét ...

TeljesOKT 3
közzétette admin  október 03, 2013 20:14  Hírek   Ahogyan korábban már írtunk róla, a komlói serdülő-gárda nehéz bajnoki év elé néz, hisz ellenfeleinek szinte mindegyike a mieinknél 1-2 évvel idősebb játékosokat tudhat soraiban. Ennek ellenére ma Szigetváron győzni tudtak Péter Szabó Dávid tanítványai, akik már a szünetig szinte behozhatatlan előnyre tettek szert, s a különbséget a folytatásban tovább tudták növelni.
Szigetvári KSE - Komló 18-27 (5-12) Komló: SZILÁGYI - Rumli 1, Balog 2, PAPP SZ. 8, PUTNOKI 7, Bergmann 2, Nyers 3  Csere: Wittmer (k),  Kovács, Magyar 2, Perleczky, Pintér 1, Hock 1, Ivicz  Edző: Péter Szabó Dávid   - Gratulálok mindenkinek, a győzelmet közösen harcoltuk ki - mondta a mérkőzés után Péter Szabó Dávid
   A felnőtt csapattal kapcsolatos friss hír, hogy elkészült a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolása. A TomTrans Komló az NB II-es Kalocsával mérkőzik idegenben, a kiírás szerint a találkozókat az október 16-i héten kell lejátszani, a két csapat azonban még nem állapodott meg a pontos időpontban.  (A Kalocsa az előző évi kupasorozatban a legjobb nyolc közé jutott, s ott úgy esett ki, hogy egyetlen góllal (27-26-ra) kapott ki az NB I/B-s Balassagyarmattól - nem ...

Teljes
[prev]  1 [2]6-10 of 10
RSS