Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
SZE 24
közzétette admin  szeptember 24, 2013 19:39  Hírek   Vereséggel kezdtek a serdülők: Csurgói KK II. - Komló 32-25
 
 
 
   Tíz csapat szerepel az Országos Serdülő bajnokság D csoportjában, ahol a jelentősen megfiatalodott Komló Sport KC is szerepel. Péter Szabó Dávid együttese ma játszotta első mérkőzését, melyen idegenben a Csurgó II. volt az ellenfél. A komlóiak Wittmer - Hock, BALOG 5, PAPP SZ.8, Czakler, Nyers 3, Putnoki 3 összeállításban kezdték a találkozót, melynek során csereként pályára léphetett még Szilágyi (k), BERGMANN 6, Ivicz, Perleczky, Magyar és Pintér. A szünetben 13-11 volt az állás, a második játékrészben a vendéglátók növelni tudták a különbséget és megérdemelten nyertek 32-25-re, ám Péter Szabó Dávid szerint nagyon fiatal csapata számára ez a vereség felér egy győzelemmel. A pihenésre nem sok ideje marad a komlói fiataloknak, hisz szerdán újabb mérkőzés vár rájuk, ezúttal ahzai pályán, a Szigetvárral kell megküzdeniük.
 

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS