Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
SZE 28    A múlt pénteki  "vérszegény"  produkció után kissé félve engedték útjára a csapatot a TomTrans-hívek, hisz Selymeséknek a pontveszteség nélkül a tabella élén álló Várpalota otthonában kellett pályára lépniük szombaton. A bakonyi alakulat senkinek nem könnyű ellenfél - különösen otthon - de ez a tény ezúttal nem zavarta Farkas Attila együttesét. Péter Szabó góljával a Komló szerzett vezetést és a találkozót úgy nyerték 5 góllal, hogy az ellenfél egyszer sem vezetett, s a különbség a vége előtt tíz perccel már kilenc gól is volt!
   Az első 5 percben még nem volt gólzápor (1-2 volt ekkor az állás), de az idő múlásával egyre inkább belelendültek a csapatok (10.p.: 5-6). A félidő derekáig kettőre(6-8), majd a 20.percre már ötre nőtt a TomTrans-előny (6-11). A következő öt perces etapban egyenlő arányban osztoztak a gólokon a mérkőző felek ( 25.p.: 9-14), a szünet előtti percekben a hazaiaknak sikerült egyetlen góllal csökkenteni hátrányukat.
   A folytatásban egy ideig megint egyenlő erők küzdelmét láthattuk, felváltva eső gólokkal (35.perc: 15-19). Ekkor azonban Péter Szabóék erősítettek, mely az eredményben is megmutatkozott (40.p.: 17-24). Hiába váltogatták a különböző védekezési módokat a hazaiak, a kreatív vendégtámadások ellen nem volt ellenszerük, így a különbség tovább nőtt (45.p: 21-28, 50.p.: 22-31). A hajrában az ismét taktikát váltó Palota ugyan el tudta kerülni a katasztrofális vereséget, de azzal. hogy az 55.percre 25-33-ra, a végére pedig 30-35-re feljöttek, nem veszélyeztették a magabiztos komlói sikert. A TomTrans ezúttal a múlt héten látott támadójátéknál jelentősen jobb és eredményesebb produkciót mutatott be és a védekezés, no meg a kapusteljesítmény is sokkal jobb volt, mint a "kis" Veszprém ellen - így a kissé váratlan győzelmet nyugodt szívvel nevezhetjük teljesen megérdemeltnek.
  JEGYZŐKÖNYV: Várpalotai BSK - TomTrans Komló 30-35 (12-16)  Várpalota 400 néző  Vezette: dr. Kozák, Wenczel   Kiállítások: 6 ill. 8 perc  7 méteresek: 2/1 ill. 7/7  Komló: SELYMES - Oszlár 3, PÉTER SZABÓ 10/5, SZÖGI 4, NAGY Z. 2, SZŐLLŐSI 8, Chalupa 2 Csere: Győri 3, GÁSZ, Szappanos 3/2, Wéber   Edző: Farkas Attila  Az edző így kommentálta a látottakat: - Tudatos támadójátékkal és önfeláldozó védekezéssel magabiztosan nyertünk.
 
   Sikerrel vette az akadályt Várpalotán a Kollai Tamás vezette junior gárda is. Panduricsék a szünetig minimális, egy gólos előnyre tettek szert, ám ezt a második játékrészben megtoldották még öttel.  Várpalota - Komló 25-31 (14-15)  Komló: Kiss B. - HOFFMANN 6, LAUFER 10, Bősz G., PANDURICS A. 3, HIDASI 8, MUSITZ 3  Csere: Bősz R. (k), MARCSEK 1, Nagy G., Pandurics T.  Kollai Tamás edző azt mondta a mérkőzést követően, hogy "széllel szemben nehéz..., de nekünk sikerült".
 
   Tudósító: Oszvald Péter

HOZZÁSZÓLÁS


[ Közzétette kriszkbsk, szeptember 28, 2013 22:26 ]

a mérkőzés eredménye fordítva van,de a gyors beszámolóért köszönet !


[ Közzétette kriszkbsk, szeptember 28, 2013 22:28 ]

a cikk végén


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS