Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
SZE 29
közzétette admin  szeptember 29, 2013 21:31  Hírek   Lejátszották a 3. forduló valamennyi mérkőzését. Az eredmények: Alba R. - Csurgó II. 32-37, B.füred II. - Dabas 25-27, Ajka - Sz.batta 26-32, Tata - SZESE II. 38-19, Veszprém II. - Pécs 39-27. Sajnos, (a technika mai állását tekintve azt is írhatnám, hogy szégyen!) a vasárnap 18 órakor kezdődött Szentendre - Vecsés találkozó eredménye sem a cspatok honlapján, sem a Szövetség honlapján nem található még este 3/4 10-kor sem!
   E meccs eredménye azért lehet fontos, mert a Szentendre 2 pontos és + 7 a gólkülönbsége. Ha nyernek (amire nagy az esély), több gárdát is megelőzhetnek a tabellán, ahol a mezőny rendkívül "sűrű" első felében a pillanatnyi állás így fest: 1. Veszprém II. 6 pont 2. Tata 5 p. (+ 25) 3. Batta 5 p. (+ 11) 4. Várpalota 4 p. (+14) 5. Dabas 4.p. (+ 13)  6. Csurgó II. 4 p. (+ 10)  7. Komló 4 p. (+9)  8. Füred II. 4 p. (+5)  

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS