Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
AUG 31
közzétette admin  augusztus 31, 2013 16:40  Hírek   Négy másodosztályú gárda vett részt szombaton azon a kézilabdatornán, melynek Vecsés adott otthont. A TomTrans Komló először a Békés ellen lépett pályára, s bár a szünetben még Farkas Attila csapata vezetett, végül az ellenfél volt jobb egy góllal. A harmadik helyért a Vecséstől délelőtt vereséget szenvedett Lajosmizse volt a komlóiak ellenfele, akiket két góllal legyőztek, így a harmadik helyen zárták a felkészülési tornát.
   Két-két csapat képviselte az NBI/B keleti, illetve nyugati csoportját a ma rendezett vecsési tornán. Az első találkozót a Komló és a Békés vívta egymással, s a változatos, nagy küzdelmet hozó mérkőzés első félidejét a baranyai gárda nyerte ugyan, de végül a Békés bizonyult jobbnak egyetlen góllal. Ez azt jelentette, hogy kora délután a TomTrans Komló a harmadik helyért mérkőzhetett. Az ellenfél a Lajosmizse gárdája volt, akik a délelőtti második meccsen alulmaradtak a házigazda Vecséssel szemben. A bronzcsatát már sikerrel vette Farkas Attila csapata, melyben mindenki pályára léphetett, aki csak elutazott a csapattal.
  JEGYZŐKÖNYV:   Komló - Békés  28-29 (14-13) TomTrans Komló: Selymes - Oszlár 4, Szögi 9, Nagy Z. 3, Szőllősi 3, Gász 3, Chalupa 1  Csere: Fata (k), Péter Szabó 5, Musitz 
   Lajosmizse - TomTrans Komló 26-28 (12-13)  Komló: Selymes - Oszlár 9, Marcsek, Nagy Z., Szögi 3, Szőllősi 8, Laufer 2  Csere: Fata (k), Péter Szabó 3, Pandurics A.1, Hoffmann 2, Hidasi    Edző: Farkas Attila   
   Tekintve, hogy a komlóiak ma reggel utaztak el a torna helyszínére, ahol szinte a buszból kiszállva már pályára is kellett lépniük, aztán a vereség okán gyors egymásutánban még egy mérkőzést kellett lejátszaniuk, ráadásul különböző okok miatt hiányzott a keretből Kiss Balász, Győri, Szappanos, Liptai, és Wéber, Gász pedig az első találkozó első félidejében megsérült, nem rossz ez az eredmény.
   Farkas Attila azt mondta a második meccs lefújását követően, hogy a felkészülést jól szolgálta a vecsési torna, mert valamennyi játékosának lehetőséget tudott adni a két mérkőzés során a bizonyításra.
   A tornagyőztes végül a Komlót is legyőző Békés lett, akik az előző bajnokságban ötödikek voltak au NBI/B keleti csoportjában, s a mai döntőben magabiztosan verték a tavaly még NBII-ben szereplő  Vecsést (28-24 volt a végeredmény).

   Tudósító: Oszvald Péter
 

 


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS