Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőMonthly Archives: ÁPRILIS 2013


ÁPR 14 Változatos, küzdelmes meccsen megosztoztak a pontokon a csapatok
 
 
 
   A rendkívüli időjárás miatt elmaradt mérkőzést pótolta ma a két bányászcsapat. A találkozó tétje nem volt kicsi, hisz az eredmény alakulása befolyásolta a KBSK-TomTrans helyezését a tabellán. Győzelem esetén akár a dobogóra is felléphetett volna a Bányász. Hiába vezetett azonban két góllal a vége előtt négy perccel a Papp-legénység, a lefújáskor 26-26 volt az állás - ez pedig csupán az 5. hely megtartására volt elég. 
  Ahogyan már oly sokszor az elmúlt években, ezúttal is Péter Szabó Dávid volt a meccs első gólszerzője, majd Szomor is betalált, így két perc elteltével 2-0 volt az állás. Aki azonban ekkor azt hitte, hogy sima ügy lesz a találkozó - tévedett. Öt perccel később ugyanis ez állt az eredményjelzőn: KBSK-Várpalota 2-4! Azt pedig, hogy a vendégek nem feltartott kézzel érkeztek Komlóra, az bizonyította, hogy a 12.percben még mindig náluk volt az előny (4-7).  Hiába szerette volna a lelkes hazai publikum, hogy fordítsanak a kedvencek, óhajuk váratott magára (17.perc: 6-9). Aztán a 21.perc "nyerő" volt komlói szempontból! Ugyanis 7-10 után zsinórban öt hazai gól született ...

TeljesÁPR 12Az elmaradt Várpalota elleni mérkőzés időpontja
2013 április 14. vasárnap 17.00, junior 15.00

 
VezetőségÁPR 11   Túlságosan "nagy falat" volt a(z egyik) Fradi:
FTC MT - KBSK 42-24 (26-11)
 
 
 
    Három ferencvárosi gárda is ott van az OSB-rájátszásban, közülük ma a Ferencváros Magyar Terv vendége volt a KBSK. A mérkőzés nem sok jóval kecsegtetett, hisz a fővárosiak Komlón is nyerni tudtak 7 góllal. Sajnos, a csütörtöki találkozón már a szünetig ennek a duplája volt a hazaiak előnye, mely a második harminc perc során még tovább nőtt, s katasztrofális komlói vereség lett a vége. A komlóiak teljesítményéről mindent elárul, hogy mindössze egyetlen játékos érdemelte ki a nagybetűs kiemelést.
JEGYZŐKÖNYV: Ferencváros Magyar-Terv - KBSK 42-24 (26-11)  Komló: Teimel - Papp Sz. 1, Székely 1, Pandurics T. 1, Zuder 5, Czakler 4, HOFFMANN 10  Csere: Szám (k), Putnoki 1, Szilágyi D. 1, Bergmann, Miklós  Edző: Péter Szabó Dávid  Az edzői értékelés ezúttal így hangzott: - Semmilyen vonatkozásban nem tudtuk felvenni a versenyt a hazai csapattal.
 
   Tudósító: Oszvald PéterÁPR 5
közzétette admin  április 05, 2013 19:25  Hírek Győzelem az utolsó hazai mérkőzésen: KBSK-Eger 33-26 (14-14)
 
 
  Kicsit félve várták a KBSK serdülő csapatának szurkolói az Eger elleni találkozót, mert a Heves megyei gárda az alapszakaszban 20 meccséből 14-et megnyert, s a rájátszásban is jobban teljesített a komlóiaknál. Eddig! Mert ma délután - bár a szünetben még döntetlen volt az állás - a Péter Szabó-legénység parádés második 30 percet produkálva megszerezte második hazai győzelmét is. Ráadásul úgy nyertek 7 góllal, hogy mindössze egyetlen cserejátékos lépett pályára a mérkőzés során. Kár, hogy ez volt az utolsó hazai meccsük Hoffmannéknak - mondhatnánk - de vélhetően senki nem fog haragudni a fiúkra, ha a szerdán kezdődött és ma folytatódott győzelmi szériát idegenben folytatják.
  JEGYZŐKÖNYV: KBSK - Eger 33-26 (14-14) Komló, 100 néző  Vezette: Kóbor, Tasnádi   Komló: TEIMEL - Papp Sz. 2, SZÉKELY 7, PANDURICS T. 7, ZUDER 2, CZAKLER 6, HOFFMANN 9   Csere: Szilágyi D.  Edző: Péter Szabó Dávid  - Ott folytattuk, ahol szerdán abbahagytuk - nyugtázta az újabb sikert a fiatalok mestere.
 
   Tudósító: Oszvald PéterÁPR 3 29-26-ra nyertek az FTC-PLER ellen a serdülők
 
 
  Mint ismert, a KBSK serdülő gárdája az alapszakaszban a 3. helyen végzett az Országos Serdülő Bajnokság "D" jelű csoportjában, s ezt követően a "B" csoport első négy helyezettjével kell megmérkőzniük a rájátszásban. Eddig nem sok sikerélményük volt Péter Szabó Dávid tanítványainak, hisz valamennyi meccsükön veszítettek. De - mint tudjuk - előbb-utóbb a legrosszabb sorozat is véget ér. A KBSK-nak ma délután jött el ez a pillanat, hisz nagy csatában sikerült legyőzniük az FTC-PLER együttesét. A siker értékét növeli, hogy a két csapa első (fővárosi) mérkőzésén 11 gólos hazai győzelem született.
  JEGYZŐKÖNYV: KBSK - FTC-PLER 29-26 (15-17)  Komló, 100 néző  Vezette: Rozina, Szászfai   Komló: TEIMEL - PAPP SZ., SZÉKELY 1, PANDURICS T. 7, ZUDER 6, CZAKLER 7, HOFFMANN 8  Csere: MIKLÓS, SZILÁGYI D.  Edző: Péter Szabó Dávid    A hazaiak a második félidő közepén előbb beérték ellenfelüket, majd fordítottak, s a vezetést már ki sem adták a kezükből - megszerezve ezzel rájátszásbeli első győzelmüket - a lelkes és népes szurkolósereg legnagyobb örömére. Péter Szabó Dávid csak ennyit mondott: - Megszületett...
 
  Pihenésre nincs ...

Teljes
1 2 3  [next]-4-0 of 11