Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
MÁR 22Néhány buta hiba elég volt az újabb vereséghez:
KBSK-Gyöngyös 22-27
 
 
  Továbbra sem megy a komlói serdülőknek a rájátszásban. Igaz, most megint egy igen erős ellenféllel játszottak, de ha a második félidő közepén - amikor már sikerült egyetlen gólnyira (22-23) felzárkózniuk, jött néhány buta hiba, felesleges kiállítás, s ez elég is volt a vendégcsapatnak a magabiztos győzelemhez.
  JEGYZŐKÖNYV: KBSK - Gyöngyösi KK 22-27 (10-18) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  KBSK: Teimel - PAPP 5, Székely, Pandurics T. 1, Zuder 3, Czakler 6, HOFFMANN 7  Csere: Szám (k), Szilágyi D.  Edző: Péter Szabó Dávid   A hazai mester így kommentálta a mérkőzést: - Ha többet használjuk az eszünket, a második félidőben akármi lehetett volna...
 
   Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS