Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
MÁR 17Megint "pihenhetett" a Papp-legénység
 
 
   Amikor a 2012/13-as bajnokság indulása előtt véglegessé vált, hogy az előző pontvadászatban negyedik helyen végzett gárdából (a jobb megélhetés okán) többen külföldre távoznak, aztán rögtön a rajtnál súlyos sérülést szenvedett Paic Róbert, kevesen gondolták, hogy a KBSK-TomTrans a tavaszi szezon közepén a tabella második helyén áll majd. Ha ehhez még hozzávesszük az őszi és tavaszi sérülések sorát, s az idei újabb távozókat, különösen elismerésre méltó a jelenlegi helyezés! 
   Ráadásul a komlóiaknak sikerült az a bravúr is, hogy az előző játéknapon úgy léptek előre a harmadikról a második helyre, hogy nem is játszottak mérkőzést - merthogy éppen szabadnaposak voltak. (A korábban Komlón nyerni tudó Füred II. eközben megtette nekünk azt a "szivességet", hogy legyőzte a Százhalombattát is, így a Duna-parti gárda gólkülönbsége rosszabb lett , mint a KBSK-é, s a két csapat helyet cserélt a dobogón).
   Nem ígérkezett könnyűnek  Péter Szabó Dávidék számára az e hét végén esedékes Várpalota elleni összecsapása sem! A Bányász-testvércsapat ugyanis március 2-án (elsőként a mezőnyből ebben a bajnokságban) legyőzte a SZESE együttesét, majd 14 góllal verte a Siklóst, így  kétségtelenül kellő önbizalommal érkez(het)tek volna Komlóra. Nekünk viszont éppen jókor "segített be" az időjárás. A különböző okok miatt távozottakból és az éppen sérüléssel bajlódókból egy egészen ütőképes csapatot lehetne összeállítani - cserékkel együtt. (Mészáros- Oszlár, Kilvinger, Dömös, Gász, Paic, Ujváry. csere: Vojkovics  Ehhez hozzájön még Selymes, akit vesegörccsel szállított a héten a mentő Pécsre, ahol azóta meg is műtötték, s ha még ez sem lett volna elég, Kilvinger dereka is "beállt". 
  Papp Lászlóra és csapatára nehéz 60 perc várt volna tehát , mely most elmaradt. A sérültek remélhetőleg hamar rendbe jönnek, a jövő vasárnapi siklósi meccsen pedig "foghíjasan" is győzni kell a sereghajtó ellen. Mert március 30-án már mindenkinek harcképesnek kell lennie, sőt, maximális odaadással és teljesítménnyel kell pályára lépnie, hisz a listavezető SZESE lesz az ellenfél.
  De térjünk még vissza az e hét végi mérkőzésekre - bár mi ebből a körből kimaradtunk. Pénteken a Veszprém II. - Füred II. csatából 15-15-ös első félidő után a vendégek kerültek ki győztesen (27-31 lett a vége). Szombaton az Alba - Szentendre összecsapás 31-26-os hazai sikert hozott (a szünetben 16-10 volt az állás). Ugyanezen a napon játszották az Ajka - FTC-PLER II. mérkőzést, melynek első és második 30 perce is ugyanannyi gólt hozott, ugyanolyan elosztásban: 26-30 (13-15).
  Vasárnapra maradt a minket legjobban érdeklő összecsapás. A Dabas a Tatát látta vendégül, s mivel mindkét együttesnek 21-21 pontja volt, döntetlen esetén mindketten megelőzték volna a KBSK-t (mert a Dabas gólkülönbsége +38, a Tatáé + 68 volt a meccs előtt), míg ha valamelyikük nyer, csak az a csapat kerülhetett a 22 potos KBSK elé. (A pontosság kedvéért hozzá kell tenni, hogy a Komló csak 15, míg az említett két gárda a maival együtt már 17 meccset játszott).
  Nos, a hazai csapat egy gólos félidei hátrányból (11-12) fordítva végül 26-24-re nyert, így most ők a másodikak. A SZESE gond nélkül nyert Siklóson, bár figyelmeztető lehet, hogy a második 30 percben mindössze egy góllal voltak jobbak vendéglátóiknál: 20-31 (8-18).
  Pillanatnyilag tehát így fest az élmezőny: 1. SZESE 16 mérk/ 28 pont  2. Dabas 17/23   3. KBSK  15/22   4. Sz.batta  16/ 22   5. Tata  17/21  
 
     Tudósító: Oszvald Péter

 

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS