Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
MÁR 24
közzétette admin  március 24, 2013 19:41  Hírek Hattal nyert és újra dobogós a KBSK: Siklós - Komló 24-30
 
 
  Ezúttal nem az edző, hanem az orvos dönt arról, ki léphet pályára - mondta el a siklósi találkozó előtt Péter Szabó Zoltán technikai vezető. Selymes és Kilvinger továbbra is maródi, míg Fata azért nem védhetett ezen a meccsen, mert leigazolásakor a két csapat így állapodott meg. A körülmények ismeretében a Siklós eltekintett volna ettől, ám a kapus - tudván, hogy március 24-én nem léphet pályára - munkahelyén vállalt budapesti "fellépést", melyet már nem lehetett visszamondani. Erősen tartalékosan, több fiatallal lépett tehát pályára a KBSK-TomTrans, de a győzelem egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben.
  Hazai góllal indult a meccs, de a 10.percben már a komlóiak vezettek (1-2), s innen kezdve a különbség percről-percre nőtt. Negyedóra elteltével két góllal (4-6), a 20.-ban már hattal (4-10) vezetett a TomTrans, s ez a pihenőre kilencre hízott. A szünet után is tovább robogott a komlói henger (35.perc: 10-21). A következő öt percben mindkét gárda 3-3 alkalommal volt eredményes (40.perc: 13-24), s a félidő derekára is maradt a 11 gólos vendég-előny (15-26). Kisebb komlói hullámvölgy következett ezután, melynek négy hazai gól volt a következménye (50.perc: 19-26), de aztán "felébredtek" a KBSK-játékosok (55.perc: 21-29), akik végül mégis hagyták, hogy ellenfelük csökkentse a hátrányát - de a magabiztos komlói siker egy pillanatra sem forgott veszélyben.
  Két megjegyzés mindenképpen hozzátartozik a találkozó krónikájához. Az egyik, hogy a fanatikus komlói szurkolók, akik szép számmal kísérték el kedvenceiket a Dél-baranyai városba, végig lelkes szurkolással buzdították Szappanosékat, szinte hazai hangulatot teremtve a találkozón. A másik, hogy a kényszerből kezdővé "előlépett" Kiss Balázs szinte végig kiváló teljesítményt nyújtva segítette győzelemre csapatát. Sajnos, az utolsó öt percben már nem védhetett, mert a rendkívül rossz állapotú (poros, emiatt igen csúszós) pályán bokasérülés miatt le kellett cserélni.
 
  JEGYZŐKÖNYV: MKP Siklósi KC - Komló BSK-TomTrans 24-30 ( 8-17) Siklós 200 néző  Vezette: Arnold, Temesi   Kiállítások: 14 ill. 12 perc  7 méteresek: 1/0  ill. 1/1  KBSK: KISS B. - GYŐRI 5, Kupi 5/1, NAGY Z., SZAPPANOS 7, SZOMOR 5, Péter Szabó 1  Csere: Horváth O. (k), Liptai 3, Wéber 4, Chalupa, Musitz, Hidasi, Dénes  Edző: Papp László Az összeállítást - és a cseréket  - látva aligha lehet meglepő a mester nyilatkozata, mely így hangzott: - Fiatalodunk, de nem önszántunkból.
 
  Két további eredmény vasárnapról: FTC-PLER II. - Dabas 22-35 (10-19)  Szentendre - Ajka 29-22 (14-12) Ezek után azélcsoport így fest: 1. SZESE 17 mérk/30 pont   2. Dabas  18/25   3. KBSK 16/24   4. Sz.batta 17/23

  Nagy gólkülönbségű győzelmet aratott ezúttal a Kollai Tamás vezette junior gárda. A komlóiak Horváth O. - HOFFMANN 4, Hidasi 3, LAUFER 6, Pandurics A. 2, Dénes 3, Musitz 5  összeállításban kezdtek, később játéklehetőséget kapott Teimel (k), Bősz G. 4, Sarkadi 2, ZUDER 2, Nagy G. 4 Gyenizse 3, Székely, Gyenes 1   Edző: Kollai Tamás   A szünetben 20-10 arányban vezető vendégcsapat végül 39-24-re nyerte a mérkőzést. A fiatalok mestere lakonikus rövidséggel mindössze annyit mondott: - Nyertünk.
  

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS