Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
DEC 5   Magabiztos győzelem az OSB-mérkőzésen: Komló-Szentgotthárd 35-26
 
 
   A tabella harmadik helyén álló KBSK serdülő csapat idegenben is öt góllal legyőzte mai ellenfelét, a hatodik Szentgotthárdot. De a helyezéseknél talán többet árul el az erőviszonyokról a két csapat pontszáma. Míg Péter Szabó Dávid együttese 15, addig a Szentgotthárd mindössze négy pontot szerzett 10 forduló során. Mindezek ismeretében nem az volt a kérdés, hogy ki nyer ma, hanem az, hogy mennyivel. Nos, a KBSK 11 gólos győzelmet aratott és ezzel - függetlenül a forduló többi eredményétől - őrzi a harmadik helyet a táblázaton.
JEGYZŐKÖNYV: KBSK -Szentgotthárd 35-26 (17-12) Komló, 100 néző Vezette: Farkas, Kóbor  KBSK: TEIMEL - Papp 1, Székely 2, PANDURICS T. 6, ZUDER 2, CZAKLER 12, HOFFMANN 12  Csere: Szám (k), Szilágyi Dániel, Blumenschein, Putnoki, Miklós, Rozsi
Érdekesség, hogy a góllövőlistán eddig harmadik Pandurics Tamást most megelőzte a korábban negyedik Czakler (utóbbi 56 találatnál tart, míg Pandurics 55-ször volt eredményes, de Hoffmann is előrébb léphet a mai 12 , összességében eddig 50 lőtt góljával.
 
  Tudósító: Oszvald Péter

Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS