Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!

Monthly Archives: DECEMBER 2012


DEC 4
közzétette admin  december 04, 2012 19:07  HírekKedves Sportbarátok!
 
A komlói kézilabda idén ünnepli 60. születésnapját. 1952-ben alakult városunk sportéletének kiemelt büszkesége. Nemzetközi sikerek, fergeteges hangulat, telt ház, repülő kakas, MK bronz, mellett a legnagyobb sikerünk, hogy együtt maradt szurkoló, játékos, vezető. A méltán országos hírű komlói szív most ünnepel. A közelgő karácsony, és a 60. évforduló alkalmából a december 08-i utolsó hazai mérkőzés megtekintése INGYENES! A programot értékes tombola nyereményekkel színesítjük! Támogatói belépőjegy vásárlásával továbbra is segíthetik a szakosztályt. Szombaton jöjjön mindenki a csarnokba, zúgjon a HAJRÁ KOMLÓ!!!!
 
Szigeti Szabolcs
 DEC 3
közzétette admin  december 03, 2012 20:13  HírekMindkét pécsi csapat nyerni tudott a kupában Komlón 
 
   Amikor október 24-én Pécsett találkozott egymással a pécsi és a komlói ifi, illetve junior gárda, egy döntetlen és egy pécsi siker volt a mérleg. Ma Komlón került sor a visszavágókra, s ezúttal - tárgyilagosan el kell ismerni, hogy megérdemelten - mindkét korosztályban a megyeszékhely csapatai bizonyultak jobbnak.
  Országos Ifjúsági Kupa, 5. forduló: KBSK-TomTrans - Pécsi VKC  33-36 (13-19)  Komló, 100 néző Vezette: Csányi, Zörgő  KBSK: BŐSZ R. - Hoffmann 1, Zuder 1,NAGY G. 3, CZAKLER 8, Pandurics T. 1, Székely 3  Csere: Gyenizse 1, LAUFER 15  Edző: Péter Szabó Dávid  - A második félidei védekezéssel az első félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést - mondta a fiatalok edzője a találkozót követően.
 
  Nem sok idejük maradt a pihenésre a junior gárda tagjainak, akik éjszaka értek haza Dabasról, ám az ottani bravúrt nem sikerült megismételniük, mert a pécsiek - akárcsak az első összecsapáson - ezúttal is nyerni tudtak a TomTrans ellen. 
Országos Junior Kupa, 5. forduló:  KBSK - Pécsi VKC 36-42  (13-18) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  Komló: KISS B. - HOFFMANN 4, LAUFER 8, ...

TeljesDEC 2 Oda a dobogós hely: Dabas - KBSK 36-27 A juniorok hattal nyertek: 31-37
 
 
   Az a tény, hogy a Dabas eddigi hazai meccseit egyetlen kivétellel megnyerte (csak a SZESE ellen kapituláltak) előre vetítette annak árnyékát, hogy nem vár könnyű összecsapás a TomTrans-ra. A hazaiak erejét megsokszorozta a tudat, hogy ha egy gólnál nagyobb különbséggel nyernek, megelőzhetik a komlóiakat, akiknek a sanszait ugyanakkor tovább rontotta, hogy a bemelegítés során Nagy Z. megsérült, így a KBSK védelme alaposan meggyengült. Ezeknek a tényeknek az ismeretében talán nem is meglepetés a nagyarányú dabasi siker.
  Nem a Pest-megyei gárda elképzelései szerint indult a mérkőzés, hisz Győri révén a KBSK szerzett vezetést, s öt percnyi játék után 1-3 volt az állás. Újabb öt perc elteltével sikerült egyenlíteniük a hazaiaknak (5-5), és negyedórányi játék után is X -re (8-8) állt a találkozó. Ezt követően azonban a Dabas átvette az irányítást és a 20.percre már kettővel mentek Hímerék (13-11). Ugyanennyi volt a különbség (16-14) a szünet előtt öt perccel is, de a pihenőre már 4 gólos különbségre módosult az állás.
  A folytatásban aztán még rosszabbra fordult a ...

TeljesDEC 1 Hetvenöt gól a serdülők siklósi vendégjátékán: ebből 54-et a KBSK lőtt!
 
 
  Ahogyan az eddigi mérkőzések eredményéből sejteni lehetett, nem kellett izgulniuk a komlói serdülőknek amiatt, hogy sikerül-e idegenben nyerniük. Mert a mai vendéglátó gárda eddigi 9 meccsén mindössze 1 pontot gyűjtött (ezzel a nyolc csapatos mezőnyben hetedikek), míg Péter Szabó Dávid együttese ugyanennyi találkozón 13 pontig jutva 3. volt a tabellán. 
  A Tenkes-alján már harminc percnyi játék után eldőlt a találkozó (6-27 volt ekkor az állás). A komlóiak a második játékrészben is 27-szer voltak eredményesek, ám ekkor már szellősebb volt a KBSK védekezése, amit a siklósiak 15 góllal "büntettek".
JEGYZŐKÖNYV: Siklósi KC - KBSK 21-54 (6-27)  Komló:  TEIMEL - Papp 2, SZÉKELY 9, PANDURICS T. 6, Zuder 3, CZAKLER 10, HOFFMANN 12  CSERE: Szám (k), Szilágyi Dániel, Putnoki 3, Blum 2, Miklós 2, Rozsi 2, Bergmann 3  Edző: Péter Szabó Dávid    - A lőtt gólokkal elégedett vagyok, a kapottakkal kevésbé - összegezte véleményét a gólzáporos találkozóról a KBSK mestere. 
  A forduló további eredményei: Szigetvár - Dunaújváros 12-71 (!), Bácska - Csurgó 15-28, Szentgotthárd - Pécs  14-28 ( a Szentgotthárd szárnyalása ...

Teljes
[prev]  1 [2]6-9 of 9
RSS