Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
DEC 12Öt gólos félidei hátrányból mentett pontot a serdülő-csapat: KBSK - Dunaújváros 25-25 
 
 
 Október 25-én 28-26-ra kikapott a Duna partján Péter Szabó Dávid csapata, de így is a 3.helyen várták ma a dunaújvárosiakat Hoffmannék. Az első játékrész a vendégek elképzelései szerint alakult, hisz szünetben 11-16 volt az állás. A folytatásban azonban erősített a KBSK és végül sikerült egy pontot itthon tartani - ezzel pedig maradt a sorrend: 3. Komló 4.Dunaújváros.
JEGYZŐKÖNYV: Komlói BSK - Dunaújvárosi VSI 25-25 (11-16) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő  KBSK: TEIMEL- Papp, SZÉKELY 5, Pandurics T. 2, Zuder, Czakler 5, HOFFMANN 12  Csere: Blumenschein 1, SZILÁGYI D.  Edző: Péter Szabó Dávid  A szakvezető szerint - aki egyébiránt kellemes karácsonyi ünnepeket kíván mindenkinek - csapata egy pontot "ajándékozott" az ellenfélnek...
   A góllövőlistán az első öt közt három komlói volt 11 játéknap után (Czakler 3., Pandurics 4. Hoffmann 5.), s közülük ketten ma is növelték találataik számát, ezzel esélyesek a további jó helyezésre.
 
  Tudósító: Oszvald Péter
HOZZÁSZÓLÁS


[ Közzétette péter szabó zoltán, december 12, 2012 23:22 ]

Ha ezt a meccset Dunaújvárosban, Győrben, Csurgón, Veszprémben, Szegeden, vagy Szentgotthárdon játsszák biztos nyer a hazai csapat, mert a bírók hagyták volna befejezni a hazai támadást még 1 másodpercig .....! ma Komlón nem így történt!A Csányi, Zörgő páros lefújta a ziccert hazai támadásnál. Ez korrekt volt. Ha mindenhol így lenne, jobban állnánk! És a kézilabda is.


Hozzászólás írása

Az Ön neve*

Email címe*

Kapcsolódó link

Hozzászólás*

Ellenőrző kód*
 RSS