Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
NOV 7
közzétette admin  november 07, 2012 20:52  Hírek Súlyos fegyelmezetlenség miatt "csak" egy pont: PVSE - KBSK 21-21
 
   Szerdán este játszották Pécsett az Országos Serdülő bajnokság megyei rangadóját, melynek esélyese a házigazda PVSE volt. A hazai pályán játszó ellenfél eddigi hat mérkőzésükből ötöt megnyertek, mindössze a listavezető Csurgó tudta legyőzni őket. Ma ez majdnem sikerült a komlóiaknak is, akik sokáig vezettek, ám a végjátékban az egyik legtehetségesebbnek tartott játékos fegyelmezetlensége miatt emberhátrányba került a Bányász, s ezt kihasználva egyenlítettek a pécsiek.
Pécsi VSE - KBSK 21-21 (12-11)  Komló: TEIMEL- PAPP Sz. 5, SZÉKELY 3, PANDURICS T. 7, Zuder 3, Czakler 2, Hoffmann 1  Csere:  Szilágyi Dániel  Edző: Péter Szabó Dávid    - Igazi rangadót játszottunk, a két csapat jól ismeri egymást, most egy fegyelmezetlenség miatt elvesztettünk egy pontot és elmaradt a meglepetés - mondta a KBSK edzője, aki játékvezetői utasításra pécsi melegítőben ülte végig a meccset, míg kollégája komlóiban. ( az indok: az edző nem lehet ugyanolyan szerelésben, mint a pályán levő játékosai).
RSS