Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
NOV 1     Győzött az esélyesebb vendégcsapat a serdülők meccsén:

KBSK-Csurgó 35-40

   

    Újabb mérkőzést játszott  szerdán este a KBSK serdülő gárdája az  OSB-ban, melyen a  tavalyi 4. helyezett Csurgó  volt a vendég. Csak érdekességként jegyezzük meg, hogy a találkozóra éppen kétszer annyi néző volt kíváncsi, mint a legutóbb  a tv-ben látott  Eger- Pápa NB I-es focimeccrsre! Sok esélyt nem adtak a hozzáértők a komlói alakulatnak, hisz a somogyi gárda eddigi öt mérkőzésén magabiztosan diadalmaskodott, amit jól jelez a  199-88-as gólkülönbségük.  A közel 40-es dobott gólszámot most is elérték a vendégek, ám  Péter Szabó Dávid csapata dicséretet érdemel, mert  ők viszont  (mindössze egyetlen cserejátékossal felállva)lényegesen többet dobtak, mint a Csurgó eddigi ellenfelei. Más kérdés, hogy a 35 komlói gól is kevés volt a sikerhez.. Ami pedig közelinek tűnt az 51.perc tájékán, amikoris 35-36 volt az állás.  De ekkor kimaradt egy  hazai 7-es és kétszer is  csurgói kapufán csattant a labda., a vendégek viszont betaláltak a kontratámadásokból.

 JEGYZŐKÖNYV:   Komló-Csurgó 35-40 (16-22)   Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Zörgő

Komló:  TEIMEL-Papp 2, SZÉKELY 8, Pandurics 5, ZUDER 4, Czakler 5, HOFFMANN 11. Csere:  Szilágyi Dániel   Az edző, Péter Szabó Dávid  ezt mondta a lefújást követően: - Mire összeállt a védekezés, addigra elfogytunk támadásban .  

   

    A komlóiak következő mérkőzésére november 7-én kerül sor , amikor a PVSE vendége lesz a KBSK.  


RSS