Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
NOV 6
közzétette admin  november 06, 2012 19:49  Hírek  Búcsú a Magyar Kupa küzdelmeitől: Tata-KBSK-TomTrans 27-20
   
   Nem lehettek vérmes reményei a legoptimistább  komlói híveknek sem a ma esti Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban. A KBSK-TomTrans ugyanis az utóbbi tíz nap során 1500 kilométert utazva a mezőny három legerősebb együttesével került szembe, "szárnyaszegett" csapattal. A  ma esti ellenfél tavaly még NB I-es volt, s a mostani bajnoki pontvadászatban (akárcsak Papp László gárdája), a SZESE és a Százhalombatta ellen szenvedett vereséget. És - nem kis meglepetést okozva - az Ajka is megverte őket. Ezzel együtt is Ők állhatnak jelenleg a SZESE és a Batta mögött a dobogó legalsó fokán - gólkülönbséggel megelőzve az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott KBSK-t. Az erősen tartalékos komlóiak ellen azonban ma mindenképpen a Tata számított esélyesebbnek - ennek megfelelően alakult a végeredmény is.
   Vendég-góllal indult a mérkőzés, s - nem kis meglepetésre - végig jól tartotta magát Papp László együttese, mely a szünetre két gólos előnnyel vonulhatott (10-12). Ebben nagy része volt a kitűnően védő Selymesnek, s annak, hogy a pályán levők mindannyian fegyelmezetten, erőn felül teljesítettek. A szünet után azonban nagyot fordult a kocka. A komlóiak közül 25 perc alatt mindössze Péter Szabó Dávid tudott betalálni a tataiak kapujába (igaz, ő ötször is!), de ez a hihetetlenül hosszúra sikerült "gólszünet" elég volt a hazai együttesnek, hogy a maga javára fordítsa és jóval a lefújás előtt el is döntse a mérkőzés - és ezzel a továbbjutás - sorsát.
    JEGYZŐKÖNYV: Tatai AC - Komlói BSK-TomTrans 27-20 (10-12)   Tata, 200 néző    Vezette: Hargitai II., Palkovics  
 Kiállítások: 2 ill. 4 perc  7 méteresek: 1/0  ill. 2/2   Komló: SELYMES - GYŐRI 4, Kilvinger 2, Wéber 4/1, Nagy Z.1, Péter Szabó 5, Chalupa 2  Csere: Gász, Liptai, Dénes 1/1, Musitz 1   Edző: Papp László   A körülményeket ismerve nem meglepő a szűkszavú edzői nyilatkozat, mely így hangzott: - A helyzet változatlan...
RSS