Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
Monthly Archives: NOVEMBER 2012


NOV 18
közzétette admin  november 18, 2012 18:16  HírekA serdülők is nyertek idegenben: Bácska SZSE - KBSK 29-38   
 
  Azokkal a dúsgazdag csapatokkal szemben, akik már az utánpótlás-korú játékosokat is összevásárolják, nem sok esély marad az olyanoknak, mint a KBSK - vagyis, akik "saját anyagból" dolgoznak. Akik viszont ugyanígy teszik a dolgukat, azok tapasztalhatják, hogy Komlón van respektje a kézilabdának, s azt is, hogy ebben a városban a serdülő csapat is komoly játékerőt képvisel. Péter Szabó Dávid csapata ma újabb bizonyítékát szolgáltatta e kijelentésnek, amikor idegenben aratott kilenc gólos győzelmet. A szünetben ugyan még döntetlenre állt a találkozó, de a második játékrész egyértelmű komlói fölényt és ennek megfelelően biztos vendég-győzelmet hozott.
JEGYZŐKÖNYV: Bácska SZSE - KBSK 29-38 (16-16)  Komló: Teimel - Papp 2, SZÉKELY 10, PANDURICS T. 13, Zuder 3, CZAKLER 9, Blumenschein 1  Csere:  Szám (k), Szilágyi, Rozsi, Miklós  Edző: Péter Szabó Dávid  A fiatalok edzője nyilatkozataiban kezd hasonlítani saját mesteréhez, most így értékelte a látottakat: - A védekezésről és a kapusteljesítményről egy filmcím jut eszembe: "Rémálom az Elm utcában".
 
 Tudósító: Oszvald PéterNOV 17
közzétette admin  november 17, 2012 19:30  Hírek  A juniorok 36-26-ra, a felnőttek 30-23-ra nyertek Fehérváron! 
 
  Amit csak titkon reméltünk, megtörtént! Mindkét komlói gárda magabiztos győzelmet aratott az Alba Regia elleni idegenbeli találkozón, amiért mindenkinek kijár a dicséret! Különösen akkor van nagy értéke ennek a diadalnak, ha tudjuk: a felnőtt csapatot hetek óta sújtó sérüléshullám ma is kísértett - de a szív ezúttal is legyőzte a testi kínokat.  (Az írás végére tartogatok egy meglepetést, ami talán enyhíthat Papp László gondjain).
   Nem tudom, meglepe-e még valakit, ha leírom: Péter Szabó Dávid kezdte a gólgyártást, s az 5.percben már két gól (2-4), a 10.-ben három (3-6) volt a TomTrans előnye. Aztán kicsit rendezték soraikat a vendéglátók és a félidő derekára felzárkóztak (6-7). De sem ekkor, sem később nem sikerült fordítaniuk, így tulajdonképpen rajt-cél győzelmet arattak Gászék. Aki azonban azt hiszi, sima ügy volt ez a hét gólos siker, nagyot téved. A komlóiaktól a 10.percben Szappanos dőlt ki bokasérülés miatt (Ő már vissza sem tudott menni a pályára), aztán megsérült Mészáros is, a 25.perctől pedig állandó őrzőt kapott az addig öt gólt szerző Péter Szabó Dávid - ami egyáltalán nem ...

TeljesNOV 16
közzétette admin  november 16, 2012 19:54  Hírek Feljebb, vagy lejjebb lép a KBSK?
 
   Megint egy érdekes forduló következik az NB I/B nyugati csoportjában. A KBSK-TomTrans szempontjából a legfontosabb - egyben a legnagyobb esély az előre lépéshez - hogy a jelenleg harmadik helyen álló Tata ebben a fordulóban szabadnapos. Ez konkrétan azt jelenti, hogy komlói győzelem esetén a Papp-legénység megelőzheti a vizek városának nevezett Tata gárdáját. De ennél is jobb lehet a helyzet, amennyiben a múlt hét végén Komlón nagyon jó benyomást keltő MKB II. hazai pályán legyőzi a pillanatnyi második Százhalombattát (a Duna-part csapat 13 pontos, ha a kBSK nyer Székesfehérváron, 14 pontjuk lesz Péter Szabóéknak). 
   A képlet tehát "tök egyszerű"! Le kell győzni azt az Alba Regiát, mely azért hazai környezetben sem verhetetlen (ez ebben a bajnokságban már sikerült a Balatonfüred II.-nek és a Várpalotának is - és a KBSK ezt a két alakulatot idegenben is megverte). Ugyanakkor azt sem felejthetjük el, hogy sok éves sikertelen fehérvári szereplés után az előző bajnokságban úgy nyertek (többek közt Dömös 8 és Vojkovics 6 góljának köszönhetően) a komlóiak, hogy a második félidő közepén még az Alba vezetett 5 ...

TeljesNOV 14A csoda ma is elmaradt, mindkét korosztályos csapatunk kikapott a Csurgótól   
 
   Nagy csoda lett volna, ha 24 órával a súlyos csurgói vereséget követően akár az ifi, akár a junior csapat szorossá tudta volna tenni a somogyiak elleni visszavágót. Arra pedig legmerészebb álmainkban sem gondolhattunk, hogy valamelyik komlói gárda esetleg nyerni tud. Nem is tudott egyik sem - viszont jó hír, hogy a vereségek aránya jóval kisebb volt a tegnapinál.
Országos Ifjúsági Kupa 4. forduló: KBSK-Csurgó 25-45 (15-24)  Komló: Teimel - Gyenizse 3, Székely 1, Pandurics T. 2, Zuder, Laufer 5, Nagy G. 4  Csere: Szám (k), Czakler 4, Szilágyi Dávid, Papp Sz. 1, Gyenes, Hoffmann 5, Blumenschein, Putnoki  Edző: Péter Szabó Dávid  A fiatalok trénere mindössze annyit mondott, gratulál a Csurgónak. 
   Első félidei bíztató játéka után a második 30 percre visszaesett a Kollai Tamás vezette junior együttes, mely végül a tegnapinál lényegesen kisebb különbséggel kapott ki esélyesebb ellenfelétől. KBSK-Csurgó 30-45 (21-26)  Komló: KISS B. - Hoffmann 2, Laufer 2, Bősz G. 3, PANDURICS A. 6, HIDASI 8, Musitz 2  Csere: BŐSZ R. (k), Horváth O. (k), NAGY G. 4, ...

TeljesNOV 13  Érvényesült a papírforma: mindkét komlói csapatot alaposan elpáholták Csurgón 
 
 
  Egyetlen pillanatig sem volt kétséges, hogy a komlói és a csurgói utánpótlás-csapatok közül melyik rendelkezik jobb játékosállománnyal. Ez a tény (mármint az, hogy a Csurgó fényévekkel jár előttünk anyagiakban és ezzel minden másban is) meghatározta azt is mire számíthatnak a KBSK ifi és junior csapatai a somogyi alakulatok elleni első mérkőzésen - idegenben.  A házigazdák esélyeshez méltó magabiztossággal vették az akadályt, s mindkét csapatuk elsöprő győzelmet aratott a baranyaiak felett.
 Országos Ifjúsági Kupa, 3. forduló: Csurgói KK - Komlói BSK-TomTrans 48-24 (25-10)  Komló: Teimel - Gyenizse 1, Székely 3, Pandurics T., 2, Laufer 2, Nagy 4, Zuder 3  Csere: Szám (k), Hoffmann 2, Papp Sz. 3, Putnoki, Czakler 4, Szilágyi Dániel, Blum 1, Gyenes A csapat edzője, Péter Szabó Dávid ezt mondta a találkozóról: - Jobb volt, mint egy edzés. Holnap készülünk tovább a hétvégi bajnokira. ( Bár szerdán - vagyis egy nappal az első meccset követően - máris sor kerül a visszavágóra, s mivel az edző szerint ezen is esélytelenül lépnek pályára, ezért inkább a hétvégi, Bácska elleni bajnokira ...

Teljes
[prev]  1 [2] 3  [next]6-10 of 15
RSS