Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


OKT 25
közzétette admin  október 25, 2012 19:32  Hírek   OSB: a vendéglátó maradt veretlen. Dunaújváros-Komló 28-22
 
      Az eddigi eredmények alapján tudtuk, hogy két jó csapat találkozik ma a Duna-parti városban, ám az sem volt titok, hogy a vendéglátók esélyei jobbak a győzelemre. Nos, a mérkőzés igazolta az előzetes várakozásokat.

A komlóiak Teimel – Papp 1, Miklós, Pandurics T. 8, ZUDER 4, Czakler 3, Hoffmann 6 összeállításban kezdtek és az első 30 perc során 3 gólos hátrányba kerültek (14-11). Hajszálpontosan ugyanez volt a második játékrész eredménye is, így alakult ki a 28-22-es végeredmény. Komlói részről Péter Szabó Dávid edzőtől jétéklehetőséget kapott a találkozón Szám (k), Szilágyi D., Bergmann, Putnoki, Horváth Kristóf és Rozi is. Péter Szabó Dávid igen röviden ennyit mondott: - Több volt benne...


További hírek a kupamérkőzésekkel kapcsolatban:

  1. Az OIK és OJK Kupa október 30-ára kiírt mérkőzései elmaradnak: A Csurgó és a KBSK-TomTrans vezetőinek megállapodása alapján a találkozókat november 13-án rendezik meg Csurgón, méghozzá úgy, hogy délelőtt és délután is összecsapnak egymással az ifi és a junior csapatok is.

  2. Megtörtént a sorsolás a felnőtt Magyar Kupa következő fordulójára. A KBSK-TomTrans a Tata ellen lép pályára, méghozzá idegenben. Az időpont : november 6-a. (Érdekesség: a SZESE Győr ellenfele ezen a napon a PVSE NBI-es gárdája lesz – Győrben)

RSS