Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


OKT 24 Egy pont a két pécsi meccsen!
   
   Ma délután Pécsett játszották az Országos Junior és Országos Ifjúsági Kupa II. fordulójának mérkőzéseit. Az 5. csoportban a KBSK-TomTrans mellett a Szentgotthárd, a Csurgó és a Pécsi VKC szerepel. Az első fordulóban mindkét komlói csapat nyert a Szentgotthárd ellen, míg pécsi részről a juniorok és ifik is vereséget szenvedtek Csurgón. Ma tehát a pont nélküli pécsi gárdák látták vendégül a 2-2 ponttal rendelkező komlóiakat.
   Először az ifjúsági csapatok léptek pályára, s ezen az összecsapáson 28-28-as döntetlen eredmény született. A  Péter Szabó Dávid        vezette KBSK-TomTrans  BŐSZ R. - Gyenizse 2, Czakler 1, PanduricsT. 2, Zuder 3, LAUFER 10, HOFFMANN 6  összeállításban kezdett, s később pályára lépett még Horváth O. (k), NAGY G. 4, Székely, Gyenes és Szilágyi Dániel is . Az első játékrész végén 18-14-re még a megyeszékhely együttese vezetett, s a hazaiak ugyan kaptak egy kis külső segítséget is, a TomTrans fiataljainak sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést. Péter Szabó Dávid így értékelt: - Nyertünk, meg veszítettünk is egy pontot az igen "szeles" Széchenyi Csarnokban.
   Nem tudtak pontot szerezni viszont a juniorok, akik 20-20-as első félidőt követően 38-33-ra kikaptak. (Némi adalék a mérkőzés végkimeneteléhez, hogy - mint az az összeállításokból kiderül - több játékos mindkét találkozón pályára lépett, s az egyetemi zárthelyit író Kiss Balázs csak jelentős késéssel tudott beállni a komlói kapuba, pedig kitűnő teljesítményével sokat segíthetett volna a társaknak). Kollai Tamás csapata Horváth O. - Hoffmann 3, Laufer 1, BŐSZ G. 10, Pandurics A. 1, HIDASI 10, MUSITZ 7 összetételben kezdett, csereként szóhoz jutott  KISS B. (k), Czakler 1, Nagy G., Gyenes, Gyenizse és Szilágyi Dániel is. Kollai Tamás: - A fáradtság beleszólt a végébe...
   A góllövőlistán mindkét korcsoportban KBSK-játékos állt az élen egy forduló után. Az ifik közt Zuder vezette a listát 9 találattal, melyet most hárommal toldott meg, de a 8 gólos Hoffmann is lőtt ma hatot, így az Ő eddigi második helye akár elsővé is változhat. Az ifik eredményességi listáján 15 góljával Hidasi D. állt, aki ma 10-szer talált be a pécsi kapuba, így valószinű, hogy továbbra is megtartja első helyét. 
  Sok pihenésre nincs idő már ebben a korban sem, hisz  egyik mérkőzést követi azonnal egy újabb. A Péter Szabó Dávid vezette serdülő gárda csütörtökön 17 órakor már Dunaújvárosban játszik bajnoki találkozót a mieinkhez hasonlóan sikeres Duna-parti együttessel (minkét csapat 3 meccsből 3 győzelmet könyvelhetett el eddig). 
RSS