Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


OKT 19   A serdülők negyedik meccsüket is megnyerték: Szentgotthárd-KBSK 25-30
 
  Nem könnyű öt órányi utazás után mérkőzést játszani - ezt minden sportoló tanúsíthatja. Erre azonban nem illik hivatkozni, hisz az ellenfél előbb-utóbb szintén útra kel, s akkor nekik kell megtenni a(z esetenként) több száz kilométernyi távolságot. Az utazás viszontagságai és fáradalmai ellenére a ma délutáni Szentgotthárd-Komló találkozónak egyértelműen a KBSK-TomTrans volt az esélyese, s ennek megfelelően alakult az eredmény. A 80 néző előtt lejátszott összecsapáson a szünetben két góllal vezetett a Péter Szabó Dávid irányította vendégcsapat (12-14), s ezt a második játékrész során sikerült tovább növelni. A komlóiak TEIMEL - PAPP SZ. (5), Székely, PANDURICS T. (6), ZUDER (6), Czakler (2), Hoffmann (5) összeállításban kezdték a mérkőzést, melyen Péter Szabó Dávid pályára küldte csereként Szilágyi Dánielt és Miklós A.- t is. A találkozó végén ez állt az eredményjelzőn: Hazai - Vendég 25-30.  Péter Szabó Dávid - az idegenbeli siker ellenére - kritikusan értékelt, amikor azt mondta: - Gondolkodásból elégtelen!
  Mai sikerével a tabella második helyére ugorhatott a KBSK, azonban ez csak átmeneti állapot, hisz a Pécs és a Dunaújváros is vasárnap lép pályára, s amennyiben nyernek, megelőzik a komlóiakat. A bajnokság neheze azonban ezután következik a TomTrans fiataljai számára! Október 25-én ugyanis Dunaújvárosban, majd november 7-én Pécsett kell pályára lépniük, közben pedig október 31-én a Csurgót fogadják hazai pályán. Márpedig a felsorolt csapatok (hasonlóan Péter Szabó Dávid együtteséhez) valamennyi meccsüket megnyerték - ezek lesznek tehát az igaz erőpróbák.
RSS