Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: OKTÓBER 2012


OKT 3   "Kiütéssel" nyert második mérkőzésén a serdülő csapat
 
    Örömteli eredményekkel örvendeztetik meg mostanában a szurkolókat a KBSK-TomTrans fiatal kézilabdázói. Néhány napja a junior csapat nyert szinte valószinűtlen arányban Bácsbokodon, ma pedig a serdülők verték el igencsak alaposan szigetvári ellenfelüket. Péter Szabó Dávid gárdája ugyan kétszer annyi gólt kapott a szünet után, mint az első 30 percben - de ez most nem jelentett gondot. Egy félidőnyi játék után ugyanis 23-3 volt az állás, a találkozó lefújásakor pedig ez állt az eredményjelzőn: Komlói BSK-TomTrans - Szigetvár 47-9.
     A hazai csapat 80 néző előtt TEIMEL - PAPP SZ. (8), Zuder (3), SZÉKELY (7), CZAKLER (7), PANDURICS T. (4), BLUMENSCHEIN (5) összeállításban kezdte a mérkőzést, melyet a Farkas-Németh páros vezetett, s amelynek során csereként pályára léphetett Szám (k), Szilágyi Dániel, Szilágyi Dávid, PUTNOKI (7), Rozi, (2), Bergmann (3) és Miklós A (1). Az edző, Péter Szabó Dávid azt mondta: -Örülök, hogy mindenki megfelelő időt tudott játszani.
 
   A felnőtt csapattal kapcsolatos hír, hogy Paic Róbertet megvizsgálta Székesfehérváron az az orvos, aki korábbi sérülése után is műtötte Őt. Az orvosi szakvélemény alapján most ...

TeljesOKT 3
közzétette admin  október 03, 2012 16:25  HírekMagyar Kupa sorsolások!
 
Magyar Kupa felnőtt, legjobb 32 közé kerülésért Zalaegerszeg-Komlói BSK Tom-Trans 2012.10.16. 18.30. Zalaegerszeg.
 
Magyar Ifjúsági Kupa legjobb 32 közé kerülésért Komlói BSK Tom-Trans-Szentgotthárd 2012.10.08. 14.00. Komló Sportközpont
 
Magyar Junior Kupa legjobb 32 közé kerülésért Komlói BSK Tom-Trans-Szentgotthárd 2012.10.08. 16.00. Komló Sportközpont 
 
OSB Komlói BSK Tom-Trans-Szigetvár 2012.10.03. 18.15. Ma, Komló Sportközpont.OKT 2
közzétette admin  október 02, 2012 19:38  HírekSorsoltak a Magyar Kupában!
 
A 32-be jutásért október 17-ig kell lejátszani a Zalaegerszeg-Komlói BSK Tom-Trans mérkőzést.OKT 1
közzétette admin  október 01, 2012 16:50  HírekHibázott az FTC, miénk a két pont!

A Magyar Kézilada Szövetség a beérkezett jegyzőkönyv alapján megállapította, hogy  az NB I/b. első fordulójában Budapesten lejátszott FTC-Pler II. - Komlói BSK Tom-Trans mérkőzésen jogosulatlanul szerepelt a zöld-fehéreknél  Vogt Bence. Ezért a pályán elért 34-31-es eredményt megsemmisítették a és a két pontot 10- 0-ás gólkülönbséggel a Komlónak adták. Ezzel a két ponttal csapatunk három mérkőzésből szerzett hat ponttal az első helyre került a bajnoki táblázaton.. Ezen a hét végén szabadnapos a csapat,  így legközelebb október 13-án Várpalotán lépnek pályára Mészárosék.
[prev]  1 2 3 [4]16-19 of 19
RSS