Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: OKTÓBER 2012


OKT 10
közzétette admin  október 10, 2012 19:59  Hírek   Ezúttal a Siklós volt a serdülők "áldozata": KBSK-Siklós 45-15
 
   Harmadik hazai mérkőzésén harmadik győzelmét aratta a KBSK-TomTrans serdülő együttese. Péter Szabó Dávid csapata ezúttal a Siklós ellen lépett pályára és 30 (!) gólos győzelemmel örvendeztette meg híveit. A 80 néző előtt lejátszott összecsapást a Farkas-Hornyik páros vezette. A komlóiak már az első félidőben eldöntötték a 2 pont sorsát, hisz a szünetre 20-4-es állással vonulhattak a csapatok.
    A Tom-Trans TEIMEL - Papp, ZUDER (5), SZÉKELY (4), CZAKLER (6), PANDURICS T.. (4), HOFFMANN (7) összeállításban kezdett, a 60 perc során pedig pályára léphetett még Szám (k), BLUM (8), Szilágyi Dániel (1), Szilágyi Dávid, Miklós, Rozi (1), Bergmann (2), Horváth (1) és PUTNOKI (6). A lefújáskor ez állt az eredményjelzőn: Komló-Siklós 45-15.
   Péter Szabó Dávid edző szerint arra mindenképpen jó volt a mérkőzés, hogy gyakorolhatták a játékosok a ziccer-lövéseket.  A komlói serdülők következő bajnoki találkozójára jövő pénteken kerül sor, amikor az eddig pont nélkül álló Szentgotthárd vendégei lesznek Hoffmannék. 
 
    Tudósító: Oszvald Péter
 
      Hoffmann József
 
      Pandurics Tamás
 
          Zuder Enzo

OKT 8   Tovább menetel a "komlói henger': a junior és az ifjúsági kupában is hazai siker született!
 
   Két mérkőzést is játszottak ma délután a Komlói Sportcsarnokban. Az Országos Junior és az Országos Ifjúsági Kupa második fordulójában a KBSK-TomTrans korosztályos együttesei szentgotthárdi ellenfeleket fogadtak, s mindkét találkozón magabiztos (egyaránt 8 gólos) hazai siker született. 
   A Kollai Tamás vezette juniorok KISS B. - HOFFMANN (4), LAUFER (4), BŐSZ G. (6), PANDURICS A. (4) HIDASI (15), MUSITZ (7) összeállításban kezdtek, a 100 néző előtt játszott összecsapáson - melyet a Csányi-Zörgő páros vezetett - csereként játéklehetőséget kapott még Bősz R. (k), Szabó G. (1), Czakler, Székely, Gyenizse, Nagy G. és Gyenes (1). Az eredmény pedig 18-15-ös félidőt követően 42-34 lett. Kollai Tamás : - Vidám kis mérkőzés volt...
   Ugyancsak nyolc góllal bizonyult jobbnak Nyugat-magyarországi ellnfelénél a Péter Szabó Dávid által dirigált ifjúsági együttes. A hazai gárda 50 néző előtt játszott, a sípot ugyanaz a két fiatalember fújta, akik a másik meccset vezették. A TomTrans BŐSZ R. - GYENIZSE (4), CZAKLER, PANDURICS T. (1), ZUDER (9), HOFFMANN (8), LAUFER (2) felállásban kezdett, a mérkőzés során azonban ...

TeljesOKT 7   A Szentendre Veszprémben is nagyot bukott, nyert viszont Dabason a SZESE!
 
   Amire talán néhány "elvetemült" veszprémi szurkoló kivételével senki sem számított, az vasárnap délután bekövetkezett. Az MKB II. csapata, mely kikapott Dabason és Pestszentlőrincen, valamint hazai pályán is alulmaradt a Tatával szemben, megszerezte első győzelmét. Az "áldozat" nem akárki, hanem a csoport egyik meghatározó gárdája, a Szentendre. A Duna-parti gárda ebben a bajnokságban még nem veszített pontot hazai pályán (16 góllal verték a Siklóst és 32-29-re legyőzték az akkor még listavezető Százhalombattát), igaz, Komlón alapos "verésbe" futottak bele, de ettől függetlenül Ők voltak az esélyesebbek. Az MKB "fakó" azonban nem foglalkozott az esélyekkel, hanem játszott - és nyert! Nem is kevéssel: 28-20 volt a végeredmény. A Szentendre tehát maradt 4 pontos, az első hely sorsa pedig  a Dabas- SZESE összecsapás eredményétől függött - úgy este fél nyolcig. 
   Addigra ugyanis befejeződött a találkozó, melyet - ahogyan az az erőviszonyok ismeretében várható volt - a győriek nyerte. A 23-31 azt is jelenti, hogy a Rába-parti együttes állt az élre, de csak gólkülönbséggel! A SZESE 3 meccsen 6 pontot szerzett, csakúgy, mint ...

TeljesOKT 6
közzétette admin  október 06, 2012 21:41  Hírek   Négy meccsből hármat az esélyesek nyertek!
 
   Négy találkozót játszottak szombaton az NB I/B nyugati csoportjában, ahol többnyire "papírforma" eredmények születtek. Az Alba Regia gond nélkül verte az FTC-PLER II.- t (34-27), míg a szintén hazai pályán játszó Százhalombatta ugyancsak nyert - igaz, a vártnál talán szorosabb mérkőzésen a Balatonfüred II. ellenében (24-22). Nem okozott gondot a Várpalota számára az újonc Siklós legyőzése idegenben sem (22-27 volt a vége), talán az egyetlen váratlan eredmény Ajkán született, ahol az eddig pont nélküli házigazdák 24-19-re verték a három forduló során két győzelmet aratott tataiakat.
   Két találkozó maradt vasárnapra: a Veszprém II. a Szentendrét fogadja (előbbi pont nélkül áll a tabellán, míg a vendégek csak Komlón kaptak ki, így 4 ponttal rendelkeznek), Dabason pedig az eddigi mindkét összecsapását megnyerő SZESE lesz a vendég. Ez utóbbi találkozó eredményétől függ, hogy meg tudja-e tartani a listavezető pozíciót a KBSK-TomTrans. A mai eredmények után ugyanis még mindig a komlóiak állnak az élen. Ha vasárnap a Dabas kilenc góllal verné a győrieket, Ők lépnének az élre, amennyiben a SZESE nyer, Ők vehetik át a vezetést, ha pedig ...

TeljesOKT 4
közzétette admin  október 04, 2012 18:53  HírekMAGYAR KUPA legjobb 16 közé jutásért


Leendő kupaellenfelünk az Egerszegi Kézilabda Egyesület. Eddig még nem játszott egymással a két csapat. Néhány érdekesség ellenfelünkről:

 

Honlapjuk: http://egerszegikezi.uw.hu/, ahonnan szemezgettünk néhány információt:

2009-ben írták az újonnan alakuló egyesületről:

Új klub van születőben, illetve ma már bejegyzett egyesületként, konkrét tervekkel és elképzelésekkel készül először még a megyei bajnokság küzdelmeire az Egerszegi Kézilabda Klub. 

Annak ellenére, hogy a kézilabda a csapatsportágak közül az egyik legnépszerűbb és legeredményesebb idehaza, Zala megye napjainkban jórészt inkább a múltbeli sikerei okán kerül szóba. Ettől függetlenül Zalában természetesen még él a kézilabdasport, s bár élvonalbeli együttes nélkül, de az NB-s és alacsonyabb osztályokban is képviselik megyénket csapataink. Éppen ezért a hír örömteli: a megyeszékhelyen is eldöntötték páran, hogy csatlakoznak a bajnoki küzdelmekhez. A nemrég alakult Egerszegi Kézilabda Klub elnökségi tagja, egyben a szervezésben is főszerepet vállalt

Jáger Gergő nyilatkozta:

- Utoljára az NKK Zalaegerszeg NB II-es női együttese játszott egerszegi csapatként szervezett bajnokságban, ám a csapat később szüneteltette tevékenységét, a lányok pedig más klubokhoz igazoltak - mondta Jáger ...


Teljes
[prev]  1 2 [3] 4  [next]11-15 of 19
RSS