Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


Monthly Archives: OKTÓBER 2012


OKT 16   Edzőmeccsnek nem volt rossz: Egerszegi KK - Komlói BSK-TomTrans 15-45 (8-26)!
 
   Hét mérkőzésre került sor ma este a Magyar Kupa második fordulójának keretében - köztük a komlóiak zalaegerszegi vendégjátékára. Papp László együttese akár könnyed ujjgyakorlatnak is tekinthette a találkozót, hisz egy nemrég alakult, lelkes, de fiatal, tapasztalatlan és ennek megfelelően alacsonyabb osztályban szereplő gárda volt az ellenfél. Csakis a győzelem volt tehát az elfogadható, még úgy is, hogy a TomTrans-ban több ifista játszott, mint felnőtt.
 
       JEGYZŐKÖNYV:  EGERSZEGI KK - Komlói BSK-TomTrans  15-45 (8-26)  Zalaegerszeg 100 néző  Vezette: Kovács, Mánoli
 
  KBSK: SELYMES - Győri 4, GÁSZ 4, Szappanos 1, Nagy Z. 2, Wéber 3, CHALUPA 18/1   Csere: Kiss B. (k),Hoffmann 3, Pandurics A., Hidasi D. 1, MUSITZ 5, Dénes 4   Edző: Papp László   - Itt is voltunk - mondta a mester a meccs után.
 
  A további mai találkozókról egyelőre nincs hír, ami viszont a holnapi összecsapásokat illeti, lesz egy érdekes párosítás. A SZESE a Várpalotát fogadja. Ha a bányászcsapat komoly erőbedobásra kényszeríti a győrieket, akkor szombaton könnyebb dolga lehet a tataiaknak - merthogy a bajnokság ...

TeljesOKT 15
közzétette admin  október 15, 2012 15:01  Hírek  Egy könnyű (nek ígérkező) hét áll csapataink előtt!
 
   Bár ezen a héten kétszer is tétmérkőzésen kell pályára lépniük a felnőtteknek - ráadásul egyszer idegenben - mégis azt mondhatjuk: semmi ok az izgalomra. Az első (idegenbeli) találkozó kedden lesz, a színhely pedig Zalaegerszeg. A Magyar Kupa második fordulójában az alacsonyabb osztályban szereplő Egerszegi KK lesz a TomTrans ellenfele, s az Ő legyőzésük nem okozhat gondot Kilvingeréknek. De talán nem kiabáljuk el a dolgot akkor sem, ha ugyanezt kijelentjük a szombati hazai mérkőzéssel kapcsolatban is. Október 20-án 17 órakor a Siklósi MKP lesz a vendég, akik eddig mindössze két pontot "szereztek" (ugyanúgy kapták meg 10-0-s gólkülönbséggel a pontokat a Füred II. ellen, mint mi az FTC-PLER II-vel szemben), a ténylegesen lejátszott három találkozójukon pedig 56 gólt lőttek (Szentendrén és Győrben a SZESE ellen 17-szer, otthon a Várpalota ellen 22-szer voltak eredményesek. Ennyi lőtt góllal Komlón aligha lehet meccset nyerni, így vélhetően nem túlzás a KBSK-t tekinteni az esélyesnek.
   Ha pedig esélyeshez illően nyer is a csapat, akár újra élre állhatnak a komlóiak. A SZESE ugyanis a hétvégén Tatára látogat. Bár a ...

TeljesOKT 13Kettős győzelem a Bakonyban 
   

Két éve még oda-vissza vertük A Várpalotát (ott 32-31-re, itthon 34-28-ra), s akkor a KBSK a 4., a palotaiak a 8. helyen végeztek. A 2011/12-es évre igencsak megerősödött a bakonyi együttes. Hazai pályán 32-25-re verték Papp László csapatát, míg Komlón - óriási csatában - 29-27-es TomTrans-siker született, a bajnoki tabellán pedig mindkét gárda 30 ponttal állt, a mieink a 4., a Palota az 5. helyen ért célba. Mindezek tudatában, no meg ismerve a bányász-szívet, akaratot, a találkozót megelőzően senki sem vonta kétségbe, hogy Várpalotán hatalmas csata lesz szombaton este. Nos, a két szurkológárda  remek hangulatot varázsolt a csarnokba.  A színvonal, az iram és a  küzdelem is megfelelt a várakozásoknak, a találkozó végén azonban a kisebb létszámú komlói delegáció volt boldogabb - merthogy vendég-siker született.

 

    Ahogyan az az előző bajnokságban számos alkalommal megesett, ezúttal is Péter Szabó Dávid nyitotta a gólok sorát. Ekkor azonban még nem sokan gondolták azt a palotai arénában, hogy a vendégcsapat "rajt-cél" győzelmet arat. Pedig ez történt... Öt percnyi játék után már megnyugtató előnyhöz jutottak Kilvingerék (1-4), s a két csapat ...


TeljesOKT 13
közzétette admin  október 13, 2012 13:04  HírekAdóforintokból fejlődhetnek a komlói szakosztályok

 


Cégvezetőket, vállalkozókat köszöntött csütörtökön délután a komlói városháza tanácstermében Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezetője. A Komlói BSK Tom-Trans kézilabda szakosztályának meghívására jöttek el húsznál is többen, hogy megismerjék a sporttámogatás tavaly elindított új formáját.

 

Polics József polgármester, országgyűlési képviselő köszöntőjében kiemelte, a kormányzat megteremtette a lehetőséget, hogy a fiatalok testedzése, versenyzése öt sportágban céges, vállalkozói hozzájárulással az eddigieknél színvonalasabban legyen megoldható. A társasági adó 70 százaléka ugyanis törvény erejénél fogva öt látványsportág – labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, jégkorong, vízilabda – fenntartására, fejlesztésére fordítható.

 

A polgármester arra kérte a jelenlévőket, adóforintjaikkal segítsék az érintett komlói szakosztályokat.

 

A továbbiakban az egykori komlói labdarúgó, Halász Gábor, aki jelenleg a PMFC-MATIAS klubigazgatója és sportmenedzser, ismertette azokat a szabályokat, amelyek alapján a vállalkozások adóforintjai nem a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz kerülnek befizetésre, hanem sportcélokat szolgálhatnak. Külön kiemelte, s pontos számítással igazolta: a sportcélokra átirányított adóforintok még megtakarítást is jelenthetnek a támogatóknak.

 
Ezt követően a KBSK érintett szakosztályainak vezetői: Dr. Falusyné Nagy Ildikó a kosárlabda szakosztály, Ordas Miklós a labdarúgók, Szigeti ...

TeljesOKT 12
közzétette admin  október 12, 2012 16:51  Hírek  Érdekes forduló következik - számolgassunk kicsit.
 
   Érdekesen alakulnak a dolgok a bajnokságban, hisz a páratlan számú résztvevő miatt egy csapat minden fordulóban szabadnapos. A KBSK-TomTrans már túl van ezen, most hétvégén a Százhalombatta pihenhet egy kicsit. Komlói szempontból ez azért érdekes, mert a Duna-parti gárda még annak ellenére is megelőzheti Papp László együttesét, hogy pályára sem lép! Ehhez csak annyi kell(ene) az Ő szempontjukból, hogy a Komló minimum 5 gólos vereséget szenvedjen Várpalotán. Ennél kisebb arányú KBSK-vereség, döntetlen, vagy komlói győzelem esetén marad a második a Papp-legénység.
   De azért a számtan-órának még nincs vége! Mert a tabellán ott van a komlóiak üldözői közt a négy mérkőzésen 6 pontot szerzett Alba Regia, akik ebben a fordulóban Szentendrére látogatnak. A Duna-parti együttes 4 forduló során 4 pontot gyűjtött, a gólkülönbsége +3, míg a fehérváriaké + 10. Mit jelent ez nekünk? Ha az eredmény X, akkor semmit! Ha mi kikapunk Palotán, akkor a két gárda bármelyike elénk kerülhet - ha megfelelő arányban nyer.
   Szintén 4 pontos a forduló további két szereplője, a Tata és a Dabas. Mindkét együttes 4-4 meccsen van túl, ...

Teljes
[prev]  1 [2] 3 4  [next]6-10 of 19
RSS