Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 29
közzétette admin  szeptember 29, 2012 20:14  HírekTizenegy nap alatt háromszor hazai pályán játszanak a serdülők!

   
 
Azok, akik akár családi, akár baráti, akár csak a sportág ifjú tehetségei iránti kíváncsiság okán érintettek, nyilván tudják azt, amit most - a többiek kedvéért, meg azért, hogy újabb szurkolókat toborozzunk - közreadunk. Szeptember 30-án, vasárnap 17 órai kezdettel játssza a 2012/2013-as bajnokság nyitómérkőzését a Komlói BSK-TomTrans sedülő gárdája. A Péter Szabó Dávid vezette komlói fiatalok először a Bácska SZSE ellen lépnek pályára, október 3-án, szerdán, 18 óra 15 perckor a Szigetvárt látják vendégül, egy héttel később pedig (ugyancsak este negyed 7-kor), a Siklós látogat Komlóra.
   Indul tehát az OSB, s azok, akik kíváncsiak, milyen tehetségek bontogatják szárnyaikat a KBSK utánpótlás gárdájában, most tizenegy nap alatt háromszor is hazai pályán láthatják a serdülő csapatot.
 
  Tudósító: Oszvald Péter
RSS