Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 28
közzétette admin  szeptember 28, 2012 21:28  Hírek   Junior és felnőtt csapatunk is győzött Balatonfüreden!
 
    Paic és Szappanos nélkül kellett pályára lépnie ma Balatonfüreden a KBSK-TomTransnak. A vendéglátók eddigi mindkét meccsüket elveszítették ugyan, de ez nem jelentette azt, hogy Kilvingeréknek "állt a zászló", hisz a Balaton-parti gárda magas, erős, jó fizikumú, gyors játékosokból áll, akik - különösen hazai pályán - nem könnyű ellenfelek. Ezúttal egy fordulatos, küzdelmes, de végig sportszerű mérkőzésen nyert a KBSK. És hogy még szebb emlékekkel távozzanak a komlóiak a Balaton mellől, arról a juniorok gondoskodtak, mert ők is nyertek Füreden!
   Hazai góllal indult a meccs, de öt perc elteltével már 2-4 volt az állás. A második öt percben megduplázta előnyét a TomTrans (4-8), ám a kezdeti lendület kissé megtorpant ezután. A félidő derekán 7-9, a 20. percben 11-12 volt az eredmény, a szünet előtt öt perccel meg már egál (13-13) volt. A pihenőre pedig úgy mehettek a csapatok, hogy a vendéglátók vezettek két góllal (16-14).
   Nem sikerült csökkentenie a hátrányát a KBSK-nak a folytatásban sem (35.perc: 18-16), sőt, a 40.percben már hárommal ment a Füred (21-18). Ekkor azonban "megrázta magát" a Papp-legénység. A 45.percre sikerült is fordítani (22-23), mely fegyvertényben nagy szerepet vállalt Mészáros, aki jó védéseket követően kiváló indításokkal hozta helyzetbe Wébert, aki ki is használta lehetőségeit. A hazaiak ugyan mindent megtettek, hogy újra magukhoz ragadják a vezetést, de az erőn felül teljesítő komlóiak ellen ezúttal nem jártak szerencsével. A küzdelem ellenére végig sportszerű mérkőzésen ezúttal a játékvezetés is korrekt volt, így mindkét szurkolótábor élvezhette a játékot, melynek végén a szívüket, lelküket beleadó komlóiak örülhettek a győzelemnek. 

 
 
 
 
 
 
 
Gász jó teljesítménye is
kellett a csapat sikeréhez. 
 
 
 
 
 
 
 
Mészáros, aki jó védéseket
követően kiváló indításokkal
hozta helyzetbe Wébert,
aki ki is használta lehetőségeit. 

 
JEGYZŐKÖNYV: Balatonfüredi KC II. - Komlói BSK-TomTrans 27-31 (16-14) Balatonfüred 150 néző  Vezette: Hargitai, Markó  Kiállítások: 4 ill. 2 perc    7 méteresek:  3/2   ill. 5/5       Komló:   Selymes - GYŐRI 4, KILVINGER 7, NAGY Z. 4, Péter Szabó 6/5, GÁSZ 5, Szomor 2   Csere:  MÉSZÁROS (k), Liptai, Wéber 3   Edző: Papp László   A TomTrans edzője úgy gondolja, a győzelem annak köszönhető, hogy a heti edzésmunka meghozta gyümölcsét.
  
    Sikerrel járt ezúttal a Balaton partján a KBSK junior együttese is. Kollai Tamás csapata KISS B. - HOFFMANN 4, HIDASI 10, LAUFER 3, PANDURICS A. 5, Dénes 6, Musitz összeállításban kezdett, majd szóhoz jutott még Bősz R. (k), SARKADI 1, Szabó G., BŐSZ G.1, Nagy G., Gyenizse 1.  Kollai Tamás: - Nagyon akartunk - és nyertünk...
 
   Tudósító: Oszvald Péter
RSS