Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 30
közzétette admin  szeptember 30, 2012 18:42  Hírek   A serdülők is nyertek a hétvégén: KBSK-Bácska 29-22
 
   Mintegy 100 néző volt kíváncsi a KBSK-TomTrans serdülő csapatának szezonbeli első találkozójára, melyen győzelemmel mutatkoztak be Péter Szabó Dávid tanítványai.  A felnőttek és juniorok pénteki idegenbeli sikere után a serdülők is győzelemmel örvendeztették meg híveiket. A hazaiak a Németh, Tasnádi játékvezető páros dirigálta találkozón TEIMEL - Papp 2, Székely, PANDURICS T. 9/2, ZUDER 7, Czakler 8/1, Hoffmann 2 összeállításban kezdtek és a szünetig három gólos előnyre tettek szert (15-12). hazai szempontból nem alakult rosszul a második játékrész sem - bár az edzői nyilatkozat nem ezt tükrözi - így a 60 perc elteltével ez állt az eredményjelzőn: Komló-Bácska 29-22. A TomTrans együttesében csereként pályára léphetett Szám (k), Blum 1, Szilágyi Dániel, Putnoki, Rozsi és Miklós is. Péter Szabó Dávid a győzelem ellenére kritikus volt, amikor így fogalmazott: - Jó kapusteljesítmény, kritikán aluli védekezés, gyenge támadójáték...
 
    Tudósító: Oszvald Péter

Pandurics T. 9 gólig jutott Zuder elöl hátul jól teljesített Teimel a csapat legjobbja volt 
 Pandurics T. 9 gólig jutott Zuder elöl hátul jól teljesített Teimel a csapat legjobbja voltRSS