Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető


SZE 27
közzétette admin  szeptember 27, 2012 16:34  HírekA hétvégén kivételesen pénteken játszik csapatunk!

 A hétvégén kivételesen pénteken játszik csapatunk, az ellenfél az NB I-ben legutóbb bronzérmet szerzett Balatonfüred második csapata lesz. A hazai csapat újonc ebben az osztályban, a hírek szerint sok tehetséges, junior válogatott játékos alkotja a keretét, és ahogy a Szentendre elleni mérkőzés értékelésében Papp László már említette, nem tudhatjuk, hogy az első csapatból hányan játszanak vissza. Nekünk igen nehéz a heti felkészülés, a hétfői pihenő nap után kedden szembesült a szakmai stáb, hogy Paic Robi sérülése súlyosnak tűnik, ő ma Székesfehérváron van vizsgálaton. Szintén sérült Szappanos Gergely, akit (a MECSEKNET TV-ben jól látható lassítva, ahogy) szándékosan, brutálisan könyökkel kiütött szentendrei ellenfele. Sérülését több öltéssel kellett összevarrni. Mellettük még Liptai Jani lázasodott be. Reméljük a pénteken 13.30-kor induló csapatbuszról többen már nem fognak hiányozni. Addig is ma 16.30-tól, holnap 17.00 órától edzünk.

RSS