Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető

INDUL A JÁTÉK!
OKT 16  Eddigi négy mérkőzése közül hármat megnyert a pécsi serdülő-gárda, mely csak a listavezető Csurgótól kapott ki, s a tabella második helyén áll. Ennek tudatában nem lehettek vérmes reményei a 2 pontjukkal a 8.helyen álló komlói fiataloknak, akik a szünetig öt gólos hátrányba kerültek, de a második játékrészben már csak 11-et tudtak lőni, miközben a házigazdák ismét 18-szor voltak eredményesek - így nagyarányú pécsi győzelemmel ért véget a mérkőzés.
 
  JEGYZŐKÖNYV: Pécsi VSE - Komlói Sport KC  36-24 (18-13) 
 
  Tudósító: Oszvald Péter
OKT 16
közzétette admin  október 16, 2013 19:38  Hírek   A mai ellenfél tavaly az egyik meglepetéscsapat volt a Magyar Kupa küzdelmeiben, s jelenleg úgy áll az NB II. Dél-Nyugati csoportjának 4. helyén, hogy csupán  a listavezető Rinyamenti KC tudta legyőzni őket, a többi találkozójukat megnyerték. A szerdai találkozón azonban nem jelentettek igazán nagy veszélyt a komlói továbbjutásra, az eredmény akkor vált szorossá, amikor a TomTrans kapust cserélt.
   Nem kellett sokáig várni, hogy Szőllősiék tudatosítsák vendéglátóikkal: a Komló győzni érkezett Bács-Kiskun megyébe. Az 5.percben már 2-4 volt az állás, ez újabb öt percnyi játék után 4-7-re módosult. A félidő derekán még mindig 3 gólos volt a vendég-előny (7-10), de aztán egy fergeteges öt perc következett (20.p.: 8-15), s a szünetre is megnyugtató előnnyel vonulhatott a Farkas-csapat.  Alaposan "felszívta magát" a Kalocsa a szünetben, így a 35.percre10-16-ra, a 40 percre pedig már 18-20-ra sikerült felzárkózniuk. Újra beleerősített azonban a TomTrans, így öt perccel később már ismét négy volt a komlói előny (21-25). A hazaiak még mindig nem adták fel, lassan, de biztosan araszoltak egyre közelebb (50.p.: 28-31, 55.p.: 31-32). Szerencsére az egyenlítéshez kevés volt az erejük, így a TomTrans, ha ...

TeljesOKT 12
közzétette admin  október 12, 2013 21:34  Hírek  Az előző bajnokságban ugyan mindkét találkozóját megnyerte a Tata ellen a TomTrans, de a vizek városának csapata igencsak megerősödött a nyáron, s eddigi négy meccséből háromszor nyert egyszer pedig ikszelt. Nem ígérkezett hát könnyűnek a mai mérkőzés, de a vége kiütéses komlói siker lett, s ha ehhez még hozzá vesszük a juniorok 19 gólos győzelmét, igencsak kellemesnek mondhatjuk a Komárom megyébe tett szombati látogatást.
  Oszlár szerzett vezetést a Komlónak, majd 0-2 után "felébredtek" a hazaiak is és 5 percnyi játék után ki is egyenlítettek (3-3). A következő öt perc a vendéglátóknak sikerült jobban (10.p.: 6-5), akik a flidő derekára már három gólosra növelték előnyüket (10-7). A játékrész második felében aztán feljavult a TomTrans védekezése, így a 20.percre 11-10-re, majd a 25.percig 14-14-re módosult ez eredmény, a szünetre pedig már Szögiék vonulhattak két gólos előnnyel.
  A folytatás első tíz percében 2-3 gól volt a két csapat közti különbség (35.p.: 19-22, 40.p.: 20-23), majd ez is tovább hízott ( 45.p.: 20-25). Az utolsó negyedóra már nem tartogatott izgalmat komlói szempontból, hacsak azt nem, hogy vajon a végére meglesz-e a "tíz közte". ...

TeljesOKT 9   Nem akármilyen dologgal hívta fel magára a figyelmet a Komló Sport KC serdülő együttese. Azt senki sem gondolta, hogy Péter Szabó Dávid együttese akár csak komoly erőbedobásra késztetheti a Magyar Nemzeti Kézilabda Akadémia fiataljait, de azért arra sem számíthattunk, hogy a komlóiak mindössze hat gólt lőnek majd a találkozón. Ráadásul ezt is úgy, hogy miközben a szünetig ötször voltak eredményesek, a második játékrészben már csak egyszer tudtak betalálni ellenfelük kapujába...
   Komló Sport KC - MNKA  6-45 (5-23) Komló: Szilágyi - Rumli, Balog, Papp SZ. 5, Putnoki 1, Bergmann, Nyers  Csere: Wittmer (k), Magyar, Hock, Perleczky, Ivicz, Kovács  Edző: Péter Szabó Dávid  (A fiatalok mestere négy forduló után az NB I/B góllövőlistájának élén áll - négy góllal megelőzve a várpalotai Putics Bencét és hattal az ajkai Paár Olivért.)
  A komlóiak legközelebb egy hét múlva, Pécsett játszanak, ahol megint nem sok jóra számíthatnak, hisz a megyeszékhely gárdája eddigi mindhárom találkozóját megnyerte.
 
    Tudósító: Oszvald Péter
OKT 6
közzétette admin  október 06, 2013 20:11  Hírek    Lejátszották a negyedik forduló vasárnapra maradt mérkőzéseit a csapatok. A Pécs otthon kapott ki 26-23-ra a Várpalotától, 29-29-re végződött a Csurgó és a Veszprém második csapatainak összecsapása, míg a Dabas (némi meglepetésre) idegenben verte 29-27-re a Százhalombattát. A két eddig 0 pontos együttes, a SZESE II. és az Ajka mérkőzéséről (micsoda "meglepetés" ez is) este fél kilenckor még nincs sehol semmi hír.
 Az élcsoport állása négy forduló után: 1. Tata 7 pont  2. MKB Veszprém II. 7 pont  3. Komló 6 pont (+ 24 gólkülönbség)  4. B.füred II. 6 p. (+ 18)  5. Várpalota 6 p. (+17)  6. Dabas 6 p. (+ 15)

[prev] 1 ... 138 139 140 [141] 142 143 144 ... 163 [next]701-705 of 811
RSS