Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezető
JAN 21Négy felnőtt és három junior gárda lép pályára hétvégi kézilabdatornán 

 
  Javában tart a komlói kézilabdázók felkészülése a tavaszi szezonra. Ennek részeként a hét végén  már komoly mérkőzéseket is játszik a KBSK-TomTrans felnőtt és junior gárdája egyaránt. A Sportcsarnokban 26.-án, szombaton már reggel  nyolckor elkezdődik a program, ekkor a hazai junior gárda a Pécsi VSE-vel mérkőzik. Fél tíztől a Zombor - Vecsés felnőtt találkozóra kerül sor, ezt követi 11.15-től a KBSK-TomTrans - Alba Regia felnőtt összecsapás.
  Délután  háromnegyed egykor, majd két órakor is az Alba junior együttese játszik, elsőként a pécsi, aztán a komlói fiatalok lesznek az ellenfelek.  Negyed négykor hirdetik ki a juniorok focinet.hu tornájának eredményét, majd fél négykor játszik a bronzéremért a délelőtti két vesztes felnőtt csapat. A torna zárásaként a délelőtti győztesek mérkőznek meg a kupáért - 17,15-ös kezdéssel. Az eredményhirdetésre - melyen a Komlókomposzt Kupa átadása mellett különdíjakat is kiosztanak - este fél hétkor kerül sor.
 
    Tudósító: Oszvald PéterJAN 16
közzétette admin  január 16, 2013 20:22  HírekElmaradt a remélt bravúr: KBSK-Pécs 21-32 (10-13)
 
  Azok után, hogy ősszel Pécsett döntetlent játszott a két gárda, sokan reménykedtek benne, hogy ezúttal komlói siker születik. A bravúr azonban elmaradt, a vendégek magabiztos győzelmet arattak. 
  A sok hibát vétő hazai gárda ellen a szünetig három gólos előnyhöz jutott a Pécs, de Péter Szabó Dávid együttese nem adta fel! A második játékrész közepén gyors egymásutánban öt gólt szereztek Zuderék, s bár egy hazai hetes kimaradt, így is két gólra csökkentették a különbséget. Sajnos, ezután ismét egy rosszabb periódus következett, a vendégek pedig éltek a "felkínált" lehetőséggel és a vártnál könnyebb és nagyobb arányú győzelmet arattak. 
  JEGYZŐKÖNYV: KBSK - PVSE 21-32 (10-13) Komló, 100 néző  Vezette: Csányi, Lábadi  KBSK:  Teimel - Papp 3, Hoffmann 6/1, Pandurics T. 3, ZUDER 3, Székely 4, Blumenschein  Csere: Szilágyi D., Miklós 1, CZAKLER  Péter Szabó Dávid: - A rengeteg technikai hibának ez lett a vége.   
  A találkozó krónikájához tartozik, hogy a góllövőlista 2. helyén álló Czakler Gergő kezéről a mérkőzés napján vették le a gipszet és Szabó Janika által készített rögzítőkötéssel vállalta a játékot. Góljai ...

TeljesJAN 11 Megsemmisítő vereség az év első mérkőzésén: Csurgó - KBSK 49-16 (21-9)
 
 Az őszi találkozón mindössze öt góllal nyertek Komlón a Csurgó serdülői, így aligha számítottak ekkora "zakóra" Péter Szabó Dávid játékosai. Sajnos, már az első 30 perc sem sikerült túl jól komlói szemszögből, azonban a szünet utáni időszak felért egy kisebb katasztrófával.  Nagy baj persze nincsen, hisz az utolsó fordulóban már nem sok minden változhat - ami a tabellát illeti. A komlóiak ugyanis a második helyen álló, s a KBSK előtt öt ponttal vezető PVSE-t látják vendégül. Előrébb lépni tehát nem tud Péter Szabó Dávid együttese, azonban az őszi pécsi X után hazai pályán - már csak a betyárbecsület okán is - le kellene győzni az ősi riválist! A megyei rangadóra jövő szerdán (16.-án) 18 óra 15 perces kezdettel kerül sor. A sorsolás szeszélye folytán az utolsó fordulóra maradt a Dunaújváros - Csurgó összecsapás, mely komlói szempontból azért érdekes, mert ha a Duna-parti gárda legyőzi a listavezető Csurgót (akik eddigi 13 mérkőzésük közül mindössze egyszer kaptak ki, s éppen Pécsett, ahol a KBSK döntetlent ért el), szóval dunaújvárosi siker esetén ...

TeljesDEC 29
közzétette admin  december 29, 2012 9:51  HírekBoldog Új Évet minden kedves kézilabda barátnak!
 DEC 21
közzétette admin  december 21, 2012 11:24  Hírek[prev] 1 ... 137 138 139 [140] 141 142 143 ... 151 [next]696-700 of 755
RSS