Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőSZE 12
közzétette admin  szeptember 12, 2012 19:20  Edzői nyilatkozatok! Papp László nyilatkozata

 

 Komoly változásokon ment keresztül nyáron együttesünk. Bár a belső posztokon a csapat gerince megmaradt, külföldre távozott Ujváry, Oszlár, Dömös. Egerbe igazolt Vojkovics, Balló pedig munkahelyi elfoglaltsága miatt alacsonyabb osztályban folytatja. Az Ő pótlására igazoltuk Selymest az Alba Regiától. Pécsről Wéber, Győri és kettős igazolással Szomor került hozzánk,valamint bátran lehet a saját utánpótlásunkra is támaszkodni. Gólerős szélsőink pótlása volt a legnehezebb feladat. A többi igazolásunk is a fiatalabb generációhoz tartozik, így ez az év az építkezés jegyében fog eltelni, természetesen a minél jobb eredmény elérése és kiváló közönségünk kiszolgálása mellett. Ezért most több türelemre és kitartásra lesz szükségünk. Kívánok jó és eredményes meccseket a szokásosan kiváló lelátói hangulatban!
Felső sor (balról):

Dénes Dávid, Szappanos Gergely, Liptai János, Nagy Zoltán, Paic Róbert, Péter Szabó Dávid, Kilvinger Bálint

Középső sor (balról):

Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató, Szomor Olivér, Wéber Tamás, Iván Zoltán gyúró, Papp László edző, Szabó János gyúró, Hidasi Dániel, Gász Péter, Péter Szabó Zoltán technikai vezető

Alsó sor (balról):

Musitz Balázs, Győri Péter, Kiss Balázs, Mészáros Csaba, Selymes Attila, Chalupa Gergő, Hoffmann ...


TeljesSZE 11
közzétette admin  szeptember 11, 2012 16:22  HírekVasárnap, 2012. szeptember 16-án 16.00 órakor megkezdjük bajnoki szereplésünket az NB1/B-ben! 
Az ellenfél csapata az FTC-PLER Budapest II lesz. A mérkőzés helye: Budapest Pestszentlőrinc sportcsarnok 18. ker. Thököly u. 5.
Várunk mindenkit a bajnoki rajtnál..
HAJRÁ BÁNYÁSZ!
[prev] 1 ... 135 136 137 138 139 [140]696-697 of 697
RSS