Komló Sport Kft.

KÉZILABDA SZAKOSZTÁLY KOMLÓ

Köszöntő
 
Kedves Sportbarát!
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt a komlói kézilabda szakosztály hivatalos honlapján!
 
Szakosztályunk valamennyi tagját öröm tölti el, ha valaki érdeklődik a csapat iránt, felkeresi megújult weblapunkat, ahol részletes információt kaphat az idén 60. születésnapját ünneplő komlói kézilabda múltjáról, jelenéről, a szakosztályt érintő érdekességekről, amelyek mindennapi életünkkel kapcsolatosak.

Azt remélem, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével olyan érzésekkel gazdagszik, mintha Ön is a csapat egyik meghatározó tagja lenne.

A szakosztályt működtető Komló Sport Kft. ügyvezetőjeként szerencsésnek mondhatom magam, hogy ennek a csodálatos közösségnek a tagja lehetek. Remélem, hamarosan személyesen is találkozhatunk, hogy együtt szurkoljunk valamennyi korosztályunknak a mérkőzésein!
 
Hajrá Komló!
Szigeti Szabolcs
ügyvezetőSZE 28
közzétette admin  szeptember 28, 2012 21:28  Hírek   Junior és felnőtt csapatunk is győzött Balatonfüreden!
 
    Paic és Szappanos nélkül kellett pályára lépnie ma Balatonfüreden a KBSK-TomTransnak. A vendéglátók eddigi mindkét meccsüket elveszítették ugyan, de ez nem jelentette azt, hogy Kilvingeréknek "állt a zászló", hisz a Balaton-parti gárda magas, erős, jó fizikumú, gyors játékosokból áll, akik - különösen hazai pályán - nem könnyű ellenfelek. Ezúttal egy fordulatos, küzdelmes, de végig sportszerű mérkőzésen nyert a KBSK. És hogy még szebb emlékekkel távozzanak a komlóiak a Balaton mellől, arról a juniorok gondoskodtak, mert ők is nyertek Füreden!
   Hazai góllal indult a meccs, de öt perc elteltével már 2-4 volt az állás. A második öt percben megduplázta előnyét a TomTrans (4-8), ám a kezdeti lendület kissé megtorpant ezután. A félidő derekán 7-9, a 20. percben 11-12 volt az eredmény, a szünet előtt öt perccel meg már egál (13-13) volt. A pihenőre pedig úgy mehettek a csapatok, hogy a vendéglátók vezettek két góllal (16-14).
   Nem sikerült csökkentenie a hátrányát a KBSK-nak a folytatásban sem (35.perc: 18-16), sőt, a 40.percben már hárommal ment a Füred (21-18). Ekkor azonban "megrázta magát" ...

TeljesSZE 27
közzétette admin  szeptember 27, 2012 16:34  HírekA hétvégén kivételesen pénteken játszik csapatunk!

 A hétvégén kivételesen pénteken játszik csapatunk, az ellenfél az NB I-ben legutóbb bronzérmet szerzett Balatonfüred második csapata lesz. A hazai csapat újonc ebben az osztályban, a hírek szerint sok tehetséges, junior válogatott játékos alkotja a keretét, és ahogy a Szentendre elleni mérkőzés értékelésében Papp László már említette, nem tudhatjuk, hogy az első csapatból hányan játszanak vissza. Nekünk igen nehéz a heti felkészülés, a hétfői pihenő nap után kedden szembesült a szakmai stáb, hogy Paic Robi sérülése súlyosnak tűnik, ő ma Székesfehérváron van vizsgálaton. Szintén sérült Szappanos Gergely, akit (a MECSEKNET TV-ben jól látható lassítva, ahogy) szándékosan, brutálisan könyökkel kiütött szentendrei ellenfele. Sérülését több öltéssel kellett összevarrni. Mellettük még Liptai Jani lázasodott be. Reméljük a pénteken 13.30-kor induló csapatbuszról többen már nem fognak hiányozni. Addig is ma 16.30-tól, holnap 17.00 órától edzünk.
SZE 23 Gyenge kezdés után szenzációs győzelem!
 
  A két csapat legutóbbi komlói összecsapásán hazai siker született, de azt azért ettől függetlenül senki sem gondolta Komlón, hogy egy könnyed összecsapás lesz a vasárnap délutáni derbi. Már csak azért sem, mert a vendégek egy hete "laposra verték" a másik baranyai gárdát, az újonc Siklóst, meg azért sem, mert azt is tudjuk róluk, hogy ellenük soha, senki nem mehet biztosra. Komlói szempontból rosszul indult ugyan a találkozó, hisz 8 perc után 2-7 volt az állás, de a szünetig fordítottak Szappanosék és a vége - az ellenfél alattomos, durva játéka ellenére  - magabiztos TomTrans-siker lett, melyet a közönség vastapssal jutalmazott.
   Nem indult jól a mérkőzés, mert Pozsgai révén a Szentendre szerezte meg a vezetést, s bár Szomor egyenlített, majd Kilvinger fordított, de a 9.percben már 2-7 volt az állás úgy, hogy közben Selymes még hárított is egy büntetőt! Nem is késlekedett Papp László az időkéréssel. Hogy mit mondhatott a játékosoknak, nem tudhatjuk, az viszont tény, hogy ezt követően Szappanos elkezdte a "gólgyártást".
 
Szappanos 9 gólig jutott, nem is tudta elviselni az ellenfél, Szaka László lekönyökölte!
 
Kilenc perc alatt háromszor ...

TeljesSZE 22
közzétette admin  szeptember 22, 2012 20:45  HírekKettős komlói siker Bácsbokodon

   A sorsolás szeszélye folytán a Komlói BSK-TomTrans ifjúsági és junior gárdája is a Bácska SZSE ellen léphetett pályára szombaton. Ez nem csak azért volt jó, mert nem kellett két különböző helyszínre utazniuk a komlóiaknak, de azért is, mert a korosztályok lehetővé tették, hogy több KBSK-játékos mindkét csapatban pályára léphetett. Még egy pozitív dolog feltétlenül ide kívánkozik: ritkán fordul elő, hogy egy korosztályos gárda egyetlen meccsen több, mint 60 gólt szerez. Nos, ma Bácsbokodon Kollai Tamás együttesének sikerült elérnie ezt a bravúrt.
   Országos Ifjúsági Kupa (OIK) : Bácska SZSE - Komlói BSK-TomTrans 32-41 (16-18)  Komló: Horváth O. -  Gyenizse 3, LAUFER 13, Zuder 2, PANDURICS T. 9, CZAKLER 8, Nagy G. CSERE: BŐSZ R. (k), Teimel (k), Gyenes, Szilágyi D. Hoffmann 3, Székely 1  EDZŐ: Péter Szabó Dávid
   Országos Junior Kupa (OJK):  Bácska SZSE - Komlói BSK-TomTrans 39-63 (18-33)  Komló: Bősz R. - HOFFMANN 4, Laufer 1, Bősz G. 10, PANDURICS A. 9, HIDASI 14, MUSITZ 14  CSERE: Horváth O. (k), Gyenes, Pandurics T., Nagy G. 1, Székely V. 2, Szabó 1, Czakler  EDZŐ:  Kollai Tamás  
  ...

TeljesSZE 21
közzétette admin  szeptember 21, 2012 10:25  Hírek Első hazai mérkőzés!

 Vasárnap hazai közönség előtt is bemutatkozik kézilabda csapatunk. Aki szereti a kézilabdát, jó ha lelátogat a komlói sportközpontba, mert ősszel mindössze ötször szerepelünk hazai pályán. A hétvégi találkozón után novemberig csak egyszer játszunk hazai környezetben. A jó szereplés érdekében elengedhetetlen, hogy a hazai mérkőzéseket megnyerjük. A múlt hétvégi vereség után kettőzött erővel készült a héten a gárda, hogy megmutassuk, még mindig meghatározó csapat vagyunk az osztályban. Ellenfelünk a Szentendre 33-17 arányú győzelemmel kezdte a bajnokságot hazai környezetben a Siklós ellen. Tavaly saját bőrünkön érzetük, hogy Szentendrén nyerni igen nagy bravúr. Legutóbb a fiúk hazai környezetben legyőzték a mostani riválist, így arra készülünk, hogy ünnep és vastaps lesz úgy fél hét tájban a csarnokban. Játékosok, edzők, vezetők már alig várjuk a találkozást Magyarország legjobb közönségével, várunk benneteket vasárnap 17.00 órai kezdettel a Sportközpontba! Előtte 15.00 órától junior mérkőzés is lesz. Parázs hangulatra számíthat, aki megtekinti utánpótlás büszkeségeinket, hiszen az elmúlt években szoros, már-már gigászi küzdelem alakult ki a pályán. Szóval vasárnap első hazai bajnoki mérkőzés, hajrá Komló, irány a csarnok!
[prev] 1 ... 133 134 135 [136] 137 138  [next]676-680 of 686
RSS